woensdag, augustus 31, 2005

Den Haag altijd wat te doen


Vandaag in Den Haag brandweer in de kentucky fried chicken. De foto hiernaast laat het in detail zien. Lang leve de telefooncam's. Er is dus geen fluit van te zien. Hier en daar kun je er wel leuk een plaatje mee schieten maar verder is ie waardeloos.

Wel leuk om te vermelden is de bedrijvigheid in de 2e kamer. Zoals op de foto te zien is, zijn de hallen een bijenkorf van bedrijvigheid nu het zomerreces voorbij is......niet dus!!! :)

Nieuwe car


Vorige week was het zo ver, de nieuwe auto kan worden opgehaald. Nog even afscheid nemen aan de huidige voorloopauto. Onze steun en toeverlaat tijdens de vakantie in Italie: Tourtje Eenderuif!!!

En dit is een geweldig slecht plaatje van de nieuwe. Mooi donker en zwart.... Betere foto komt nog wel.

vrijdag, augustus 19, 2005

Tuin Update

Zo Tom is aan t werk en ik ben vrij, dus nu eens tijd om te bloggen voor mij. De pompoenplanten waren een beetje ziek en er kwamen nog steeds geen pompoenen aan, dus we hebben ze nu een beetje rigoreus in aantal teruggebracht (nog 2). En we hebben een enorm pittige peper uit eigen oogst gegeten.
















En de Tomaten zijn al een tikje oranje, ik denk dat we volgende week misschien al wel wat kunnen plukken!
Maar het meest spectaculair zijn de aubergines!! we hebben er nu al 2 groeien (zie foto) en het zijn echt joekels!!!


































Nou en de ochtend van mijn vrije dagje was nog wel aardig weer, lekker zonnig, maar toen kwam er een enorme bui... en hadden we allemaal chagrijnige natte eenden


maandag, augustus 15, 2005

zonnebril


En nog even snel mijn zonnebril aankoop. Het is een julbo en heeft alles wat je maar wil. Gepolariseerde, aan lichtintensiteit aanpassende kogelvrije glazen, sportief frame, etc. en zie de foto.

Kleur in de badkamer



Het is zover. De kleur voor de badkamer is gekozen. De badkamer is natuurlijk al af en helemaal fijn om in te badderen, maar er was nog de kwestie van de steunkleur. Aangezien de badkamer zwart=wit is, is het leuk om 1 kleur te kiezen die in de badkamer op een aantal plaatsen terug komt. Denk daarbij aan de handoeken, badkamermat, ed. Omdat het lastig is een beetje leuke badkamermat te vinden in een leuke kleur is dat het doorslaggevende criterium geworden. De kleur van de leuke badkamermat is dus bepalend voor de steunkleur. En het is geworden de kleur: aqua!!! Het is een enorme fuzzy badmat in die kleur die nu in de badkamer huist en het goed naar zijn zin heeft., zie ook de foto!

zondag, augustus 14, 2005

Zonnebril & weekend

Het is weer tijd om eens wat te melden want het is al een paar dagen stil geweest. Het is nu bijna lekker weekend, wahoe! Afgelopen week was de La Trappe in de aanbieding dus die hebben we flink ingeslagen. We hebben nu alle soorten in de koelkast liggen die wachten om geopend te worden.Verder dit weekend nog lekker op zoek naar een nieuwe zonnebril na jaaaren. Er is een nieuwe (lijkt zo iig) outdoor zaak in de buurt geopend. De outdoor XL in Barendrecht heet ie en er is ineens overal reclame van te vinden. Eens kijken of ze daar een leuk zonnebrilletje hebben en op zoek naar nieuwe heftige wandelschoenen.

De tekst hierboven had ik vrijdag al geschreven maar nog niet gepost dus bij deze.
Ik kan ondertussen melden dat de La trappe lekker was en ik geslaagd ben qua zonnebril. Ik zal het morgen in geuren en kleuren beschrijven!

maandag, augustus 08, 2005

Eerste werkdag met keyboard :)


Vandaag voor het eerst aan de slag met het keyboardje. Ben benieuwd hoe snel mijn Palm leeg loopt als ik een beetje gebruik maak van mijn toetsenbordje. Vandaag al het een ander getikt en mp3-tjes geluisterd en hij loopt nu toch wel behoorlijk leeg. Ik geloof dat je er 2 uur mee zou moeten kunnen tikken. Daar kun je toch best snel aan zitten als je even bezig bent. Tot op heden bevalt ie prima in ieder geval. Al lekker wat mailtjes zitten maken en deze blog-entry zitten schrijven.
Verder nog gekeken of er wat leuke fototjes te maken zijn bij deze post. Ik vond nog een plaatje van een eland van de Ikea die geweldig is en natuurlijk op de site moet. Dus bij deze is die foto bijgevoegd om met iedereen te delen :)
Dat was het voor nu. Morgen meer leuks en nieuws !!!!

zaterdag, augustus 06, 2005

Hoe en wat over webloggen

Ik ben nu helemaal los met mijn nieuwe toetsenbordje. Nog een weblog post via de PDA. Het gaat allemaal zo lekker zo.
Wat is er te melden. Eigenlijk niet zo veel. Net een beetje leuk zitten surfen op zoek naar een leuke tool om handig mijn blog bij te kunnen houden via de Palm. Blijkt toch dat dit avantblog nog is. Uiteindelijk wil ik wel kunnen posten en eventueel posts terughalen en bijwerken met foto\'s of zo en dan pas alles posten als ik synchronize. Ik heb al van alles geprobeerd van mo:Blog tot HBlogger tot java tooltjes, het is eigenlijk allemaal niets. Het installeert lastig en je moet nog steeds allerlei handelingen doen om een foto behoorlijk bij je blog te krijgen dus dat is eigenlijk gewoon niks. Aangezien blogger nu ook foto\'s ondersteund (tot 300MB geloof ik ) zou je dat ook willen gebruiken in je tooltje. Nu dus gewoon elke dag via avantblog een verhaaltje optikken en aan het einde van de dag (of volgende dag) gewoon synchrinizen en wordt de boel geupload. Als er dan nog een fototje bij moet dan doe ik dat nog wel even los er bij editten. Foto\'s maak ik onderweg onverwacht meestal met mijn phonecam (sonyericsson T630 of samsung SGH300?). En als het bewust gebeurd dan met digitale camera. Daar zijn bijvoorbeeld alle badkamer foto\'s mee gemaakt. Dat verklaard dan ook gelijk het verschil in kwaliteit wat je ziet op de site. Genoeg voor nu. We gaan lekker een pizzatje maken!! Honger honger!!!

Weblog Thinkoutside toetsenbord


Vandaag is ie dan eindelijk binnen. Mijn toetsenbordje voor mijn Palm. Het had wat voeten in aarde omdat het pakje eerst verstuurd was en halverwege onbestelbaar bleek. Foutje in de postcode was de oorzaak. IK zag het al helemaal misgaan. Maar na een tweetal telefoontjes werd het pakje nogmaals verstuurd en was het er binnen een dag!
Het is dus een Thinkoutside stowaway bluetooth keyboard. Hij klapt mooi op en is eigenlijk gewoon fullsize toetsen. Geen getallen regel en alleen letters maar wel alle mogelijke tekens via functietoetsen.
De weblog entries zullen nu ook wat langer worden want het is nu makkelijk getikt in plaats van geschreven met mijn stylusje.
Ik zit deze weblog entrie nu leuk aan de eettafel te tikken met mijn Palm een endje verder weg in de bijbehorende houder.

Dit is hem dus met op de achtergrond mijn palm in de houder.