maandag, november 28, 2005

logeerkat


Noortje heeft bij ons gelogeerd omdat haar baasjes druk zijn met klussen in hun nieuwe huis.
Wat leuk zo'n poes in huis; iemand die blij is als je thuis komt en die tussenin komt liggen in bed en vooral iemand die heel langdurig en snerpend kan miauwen!


Jammer dat mijn camera geen groene ogen-reductie kent!






Verder heeft Noortje haar 2 speelgoedmuizen ergens verstopt op een ons nog onbekende plek; daarom hadden we een nieuw speeltje geimproviseerd uit een kurk en een schoenveter; minstens net zo leuk als een muis!














En wat is dat ineens leeg en stil als de kat weer weg is. Wanneer mag ze weer komen logeren?

vrijdag, november 18, 2005

Postbank pas ontwerpen

Op de postbank site is het sinds kort mogelijk je eigen ontwerp voor je pinpas aan te vragen. Op paskamer.postbank.nl is alles te vinden (inclusief leeuwengegrom). Aangezien het tot 30 november nog gratis is, heb ik even wat ontwerpjes gemaakt. Allemaal stukjes ingescand van de kaft van wat Discworld boeken.

De Hat-full-of-sky-pas:








De Pyramids-pas:








De University-challangepas:

dinsdag, november 15, 2005

Relax met de spiegelreflex!!

Ik heb een echte spiegelreflexcamera aangeschaft!!! Het is een Nikon D50 en hij is heeeeeel mooi ik ik ben erg in mn nopjes met 'm. Hij mag savonds tussenin in bed :-) We zijn afgelopen weekend weer met m de biesbosch in geweest om de ganzen er nu van heel dichtbij op te zetten.


Er was ook een jonge zwaan die de hele tijd waterplanten aan het eten was en steeds kopje onderging.
Ook zijn we er al mee langs de dijk gelopen om onze schapen nog wat beter vast te leggen.

En pap en mam moesten m ook zien en Ieg moest er ook aan geloven natuurlijk... een beetje haastige foto maar er gaan nog uitgebreide reportages van hem volgen.

zondag, november 06, 2005

zonnige zondag

zin in een ochtendwandeling; even lekker een frisse neus in het ochtendzonnetje.




















Mooie rietpluimen en knotwilgen tegen een strakblauwe lucht.















Hele mooie herfstplaatjes waarvan je toch erg zin krijgt een spiegelreflexcamera te kopen om alles nog beter vast te leggen... zeker omdat die leuke koeien en grauwe ganzen een tikje ver weg zaten....

Tuinupdate november

Tuintechnisch niet veel te melden maar wel mooie plaatjes: er zat een libelle op de muur toen ik een keer vroeg uit mn werk was. Niet echt het prototype libelle; het lijkt wel een robot-libelle met roestende scharnierende onderdelen.
















Natuurlijk mag de standaard winterkool niet ontbreken in de tuin;is die paarse kleur nu eigenlijk echt of issie geverfd om nog meer op een fractal te lijken?