woensdag, december 14, 2005

nieuwe dieren!!

Tom's ouders hebben een nieuwe Beagle!! Ze heet Babs!
Ze is heel druk en speels en schattig! Niet hetzelfde als Baggio natuurlijk, we zullen 'm niet gauw vergeten, maar Babs is ook heel leuk!



En er is ook een nieuwe hamster, want Fleurtje de vorige hamster was overleden. De hamster heet Madelief en ziet er ook erg mooi uit!

kerstversiering

afgelopen zaterdag hebben we Eduard en Sabrina geholpen met verhuizen. We waren heel snel klaar eigenlijk en er was nog genoeg tijd over om een kerstboom te gaan halen! Bij de intratuin hadden ze prachtige bordeaux ballen; ze noemden ze daar "cacao", maar dat doet me meer aan chocolate salty balls denken :-)
Oh en hij staat ook in een mooie nieuwe standaard waar z'n stam wel lekker in het water staat. Heel belangrijk!! Hij krijgt ook lekker Pokon.


En alle rendieren staan ook weer gezellig in de kamer en zondagmiddag hebben we ook weer de lichtslang in de tuin gelegd; we zijn echt op en top in de stemming.

zaterdag, december 10, 2005

rondje polder

ik had weer een dagje vrij en was van plan vroeg op te staan zodat ik de zonsopgang in de polder zou kunnen fotograferen... nou dat viel tegen want het was enorm mistig
Toch was het een leuk avontuur. Veel vreemde vogels tegengekomen.
Vooral het veld met schapen was spektaculair; omdat je niet kon zien waar de schapen ophielden en wat anders begon, leek het net alsof heel de wereld uit een schapenweide bestond; steeds kwam vanachter de mist nog meer geblaat en nog meer schapen; neverending sheep.















Toen ik toch bezig was heb ik er ook nog een enorme fotoshoot van de eendjes in de tuin achteraangeplakt; de buren zullen wel gedacht hebben. Wel nog een vreemde eendenlokroep ontdekt; als een eend dat geluid maakt wordt de rest helemaal wild; echt nog nooit eerder gehoord zoiets.

woensdag, december 07, 2005

Sinterklaas 2005

En dit jaar hadden we weer gewoon ouderwetse surprises gedaan met sinterklaas.
Eveliene kreeg een WC met naaispullen erin en de Wallace&Gromit DVD.















En Tom kreeg een Schotse Spongebob met daarin dierensloffen en een wijngids. Hij was echt vreselijk mooi! En we hoeven voorlopig geen nieuwe sponsjes te kopen!!













Voor Neeltje had Tom een schoolgebouw gemaakt met daarin een mooie ketting en badderdingetjes. Een geslaagde Sint!

Igor's fotosessie

Allemaal leuk zo'n logeerkat, maar de eigen kat is ook belangrijk en mag er ook zijn!















Hij genoot van z'n fotoreportage en hij vond alles goed, flitsen van dichtbij geen probleem; hij was gewoon te slaperig om te protesteren