zondag, november 26, 2006

Fotodump (4)

Laatste deel voorlopig.
Grazen op de helling

Schapenoverzicht met rechte bomen
 Posted by Picasa

Fotodump (3)

Blijkbaar kun je met picasa maar 4 fotos tegelijk bloggen dus we gaan door...
Laagjes natuur met schapen

Genietende schapen

Kopjes geven

Schapendrukte
 Posted by Picasa

Fotodump (2)

Verder met de fotodump van vandaag:
Hoogspanningsisolatorclose-up (mooi woord voor galgje)

Meer hoogsspanningsisolatoren

Fotogenieke witte eend

Zonnend schaap
 Posted by Picasa

bijzettafeltje

Speurtochten in diverse woondoolhoven leverden niets op. Na ellenlange zoektochen is het uiteindelijk gelukt om het kubusbijzettafeltje van onze dromen te vinden dat ook nog eens perfect bij de rest past en niet te groot en niet te klein is. Wat staat ie mooi te staan toch! De palm vindt het ook helemaal leuk om niet meer verdrukt in de vensterbank te staan maar lekker ruim op dit tafeltje. Weg met de stoffige lectuurmand, alle boeken in het tafeltje. De hele kamer, ons hele interieur heeft een andere aanblik!
 Posted by Picasa

Fotodump (1)

Vandaag hebben we de memory card weer eens leeg gegooid in picasa. Leuk want er stonden best nog wat foto's op van wandelingetjes de polder in. En dan zitten er toch weer mooie foto's bij die we de blog niet kunnen onthouden.

Zonnestralen

Wolkig

En uit de serie structuren: akkerland in de morgen

algenschutting in de zon
 Posted by Picasa

zondag, november 12, 2006

Kunsthal

Vandaag een dagje kunsthallen met Eduard en Sabrina. We hebben stoere beelden van Henry Moore gezien. Ook waren er paar hele leuke gefiguurzaagde figuren die je hieronder op de foto ziet. We zijn na de http://www.kunsthal.nl even rotterdam ingegaan waar Eefje met kabouter butplug op de foto is gegaan. Een late lunch/vroeg diner hebben we gedaan in het ultrahippe restaurantje http://www.bazarrotterdam.nl waar ze met rijen stonden te dringen toen we klaar waren met erg lekker eten (en leuk koffie met haar ophadden). Ofwel een zondag heel goed besteed! We hebben leuke inspiratie opgedaan om ook leuke schaduwfiguren te maken om in de tuin te zetten! Dat project (als het ooit wordt opgestart zul je natuurlijk hier in geuren en kleuren (vooral zwart) zien :)


 Posted by Picasa

maandag, november 06, 2006

Koe schilderij kado

Vlak voordat we op vakantie naar Toscane zijn gegaan zijn Leo en Marianna langs geweest met een cadeau voor ons huwelijk. We hebben een door Leo geschilderd koeienschilderij gekregen! Het staat helemaal geweldig in de woonkamer boven de eettafel. Hier snel even een plaatje dat met de mobiele telefoon is gemaakt om het toch even te laten zien. Hij past perfect en kijkt lekker eigenwijs onze woonkamer in als we thuiskomen! Een betere overzichtfoto volgt nog!

 Posted by Picasa