maandag, december 25, 2006

dieren met kerst

Al sinds een paar weken hebben drie ganzen het veldje achter onze tuin verkozen tot hun leefgebied. Misschien wel omdat ze weten dat we vegetarier zijn en ze veilig bij ons de kerst door kunnen brengen! Afentoe is het een ge-gak van jewelste, en de eendjes komen er bijna niet tussen als we ze voeren, maar het is wel gezellig.


Verder waren er tijdens de vogeltelling geen vogels te zien in de tuin, maar het is nu enorm druk met vogels, in de bomen, op de schutting. Van ons restantje muffins is helemaal niets meer over!


En de schapen staan ook nog steeds vrolijk buiten, om de kerstsfeer er een beetje in te houden. Deze lijken elkaar een grapje te vertellen over de fotograaf :-)
 Posted by Picasa

kerst!


Ook dit jaar hebben we weer een boom. Hij heeft niet zo heel veel takken, maar ze zijn wel perfect symmetrisch op de een of andere vreemde manier.

En sinds een paar dagen voor kerst zijn we ook de trotse eigenaar van een MacBook, Heel gezellig dat je met de feestdagen toch samen op de bank kan zitten en internetten tegelijk! Belangrijker is dat we nu ook een Airport hebben waarmee we mp3's vanaf de pc boven kunnen luisteren op de stereo benenden.

Afgelopen zaterdag heben we een heel gezellig pre-kerstdiner gehouden waarbij iedereen 1 gang maakte! Het was echt heeel geslaagd, heel leuk ook als je van elkaar niet weet wat je maakt en alles een verassing is! En er waren heel veel lekkere verassingen!


 Posted by Picasa

zondag, december 10, 2006

schilderij-ophangsysteem


Al heel lang wilden we iets boven het dressoir.. en nu hangt er eindelijk iets! Een schilderij-ophangsysteem met daaraan drie lijsten met onze mooiste uitvergrote foto's. Het ziet er echt heel mooi uit. Enorm leuk om zo te kunnen genieten van je eigen werk :-)
En als we mooiere foto's hebben hangen we die weer gewoon op!
 Posted by Picasa

advent 2006

T
ja, zo gaan we ineens richting kerst, en dat levert ook weer sfeervolle plaatjes op. Zoals dit oudere echtpaar wat hun kerstboom naar het balkon probeert te takelen.....


En deze snoezige ram in de kerststal...
En Jozef die zn mobieltje zoekt, bijgestaan door een nieuwsgieruge kameel...
 Posted by Picasa

Sinterklaas 2006

Ook dit jaar hebben we weer sinterklaas gevierd in huize an de ven. Als vanouds met surprises, kinderliedjes en lekkere hapjes. Ook het bandje met sinterklaasliedjes stond gezellig weer op!

Babs kreeg ook een cadeautje en dat heeft het precies 2 uur volgehouden... daarna lag het in farden op de grond. Nou ja, Babs had een leuke avond in elk geval.
De surprises waren weer net zo geniaal als andere jaren natuurlijk. Lijstjes via internet was een groot succes .. behalve voor Joachim dan misschien :-)

 Posted by Picasa