zondag, september 28, 2008

Ivan is geboren!

donderdagmiddag hebben Sietske en Bas hun eerste kindje gekregen. Het is een jongetje en hij heet Ivan. Zaterdag zijn we op kraambezoek geweest. Het ziet er zo natuurlijk uit, Sietske en Bas met een baby, hij is daar helemaal op zn plek, alsof ie er altijd al was.... of alsof dat het enige was dat nog miste (wat ook een beetje logisch is in een huis vol babyspullen!)

Van Ivan


Hij heeft een hele mooie kuif en hele lange vingertjes en teentjes. Echt al een hele stoere vent!

Van Ivan



Van Ivan

zondag, september 14, 2008

Berenbosfeest

Vandaag was het jaarlijkse berenbosfeest in Ouwehands Dierenpark.
We hadden de beren in het berenbos al 2 jaar niet meer gezien. Er zijn 3 nieuwe bijgekomen! 1 met een witte poot en 2 vriendjes die de hele tijd leuk samen spelen.
Van berenbosfeest 2008


Van berenbosfeest 2008


Van berenbosfeest 2008


Verder waren we een beetje in een lam-bui en hebben we een rondje door het park gemaakt en zijn bijtijds weer op huis aan gegaan. Niet alleen wij waren aan het lammen
Van berenbosfeest 2008

Eftelingfeest

zaterdag was het sogetifeest in de efteling.
Vanaf 3 u mochten we het park in. 'savonds eten in een van de restaurants en dan een concert van Marco Borsato. Tot 22.30 mochten we in alle attracties in het Mare-rijk en het reizen-rijk.

Toen we smiddags het park in kwamen bleek dat de vliegende Hollander weer dicht was. Oh nee! De derde keer dat we er niet in zouden kunnen. Maar 's avonds was ie ineens toch gewoon open en konden we er eindelijk in! Het was wel een beetje te eng voor Eefje, die heeft behoorlijk hard zitten gillen.

Van efteling 2008


In het donker waren alle attacties mooi uitgelicht. We zijn niet eens meer naar Marco wezen kijken, we hadden het veel te druk met attracties bezoeken. Dit is het optreden van bovenaf, terwijl wij in de Pagode zaten
Van efteling 2008


Als afsluiter was er een optreden van Erik E. niet echt ons ding, dus gingen we lekker op huis aan.
Van efteling 2008

zondag, september 07, 2008

Zout in zoutelande

Tom zn ouders staan altijd op een camping in mariekerke, vlakbij Zoutelande. Vandaag gingen we een dagje bij ze langs. Het regende pijpenstelen, maar dat mag de pret niet drukken. In de voortent van de caravan is het warm en droog!
Eerst bakkie drinken bijkletsen en dan lekker uitwaaien langs het strand. Het was ook best vaak droog en afentoe scheen de zon. Er stond een hele harde wind en we zijn nu heerlijk gezandstraalt.

Vanaf Zoutelande is er een mooi duinpad naar Valkenisse.
Van zoutelande 2008


Je waant je eigenlijk gewoon in Schotland met die steile kliffen!
Van zoutelande 2008


De zon brak hierendaar door, maar er bleven ook donkere wolken... echt zeeuwse luchten
Van zoutelande 2008



Toms ouders langs de kustlijn
Van zoutelande 2008


Boompje op de camping wat vecht tegen de wind
Van zoutelande 2008