zaterdag, februari 13, 2010

nieuw project gestart!

Na de keuken en de vloer is het nu tijd voor een echt groot en langdurig doe-het-zelf project.. :-) We krijgen een baby!
We hebben hem al gezien op de echo. Er zit al vanalles op en aan! Armpjes, beentjes, waar ie al heel lekker mee kan wapperen en zwaaien!

Eefje is op 28 augustus uitgerekend en zit al helemaal te loungen op haar roze wolk. Allemaal blije opa's en oma's , de collega's weten het ook allemaal al. Iedereen mag het weten en dat is maar goed ook want je kan het ookal wel een beetje zien.

We gaan onze geweldige zolder omvormen tot babykamer, want die is er helemaal perfect voor. Crosstrainer eruit; ledikantje erin en klaar! We zijn al druk bezig een baby-uitzet samenstellen. Alleen het allermooiste is goed genoeg voor ons kleintje natuurlijk!



Dit is vriend Walter, de groene draak van het merk Lilliputiens. Walter stond altijd in de Tommy Toys, het speelgoedwinkeltje in onze wijk. Stiekum zeiden we altijd tegen elkaar, dat we Walter zouden gaan kopen als we een baby kregen. Maar nu is de Tommy Toys weg! Geen Walter meer! Dus zit er niets anders op dan Walter te bestellen op schimmige belgische webwinkels.

... wordt vervolgd....

zondag, februari 07, 2010

nieuwe vloer

sinds vorige week woensdag hebben we een nieuwe vloer!
Het is laminaat met een v-groef rondom,
die mooi past bij de nieuwe keuken!
Van Gemarkeerd

en bij de andere meubels ook natuurlijk.
Van Gemarkeerd

en de vloer past zelfs mooi bij tom zn schoenen
Van Gemarkeerd