zondag, maart 14, 2010

zolderverbouwing

de babykamer wordt wat nu onze studeerkamer is... en dan wordt de studeerkamer samengevoegd met wat nu onze sportkamer is op zolder. Afgelopen week heeft Tom onze complete bibliotheek de zoldertrap op gezeuld. Dit weekend hebben we de kasten naar boven getild en alles mooi afgesopt en ingericht.
We begonnen met 2 billys van 60 cm en 2 van 90 cm breed met een opzetstuk. Nu hebben we 2 billys van 60cm en 1,5 billy van 90 cm zonder opzetstuk en toch past alles erin!

hier de situatie links:
Van knuff


en de situatie rechts;
Van knuff


tussen deze 2 billys gaan we een breed buro maken wat haaks op de muur staat, zodat we allebei aan 1 kant kunnen zitten.

naast de deur staat ook nog 1 billy:
Van knuff


nog een beetje de laatste eindjes opruimen en dan zijn we al een heel eind!

zondag, maart 07, 2010

Buikfoto 15 weken!

Wat gaat de tijd toch snel, zaterdag was Eefje alweer 15 weken zwanger!
In ons boekenrek hebben we 1 plank leeggeruimd voor alle babyspulletjes die we tot nu toe hebben gekocht en hebben gekregen.
We hebben al 2 rammelaars, 1 boekje, 5 rompertjes, 1 mutsje, 1 t-shirtje en een pratende Pip (van Woezel & Pip). Al een heel eind op weg dus!

Van knuff

Wat vindt Muis er allemaal van

tja al dat babygedoe, wat vindt Muis daar nu allemaal van?
Nou tot op heden vindt ze het heel gezellig vooral! De baasjes zijn zo lekker vaak thuis en het vrouwtje slaapt zo lekker lang uit. Muis blijft rustig tot een uur of elf op bed liggen knorrend en wel. Daarna verhuisd ze naar haar kussentje in de vensterbank om daar verder te relaxen. Maar soms kan ze ook heerlijk relaxen op de trap of op het dressoir...

Van knuff


Van knuff


Alleen wel lastig dat Muis altijd zo graag over Eefjes buik trappelt voor het slapen gaan, dat zit er nu even niet meer in.
De baasjes zijn een beetje bezig met spullen opruimen in huis, ruimte maken voor de babykamer en Muis helpt graag mee op haar manier, door in en uit dozen te springen en eindeloos voor onze voeten te lopen.