woensdag, juli 21, 2010

fotoshoot!

Eefje heeft zo'n mooie buik , dat vraagt gewoon om een professionele fotoshoot!
Gelukkig was bevriend fotografe Anke zo vriendelijk om een poging te wagen de buik er mooi op te zetten. Wat gezellig, hebben we een mooi aandenken aan de buik ook als ie er straks niet meer is!

Van knuff


Van knuff

zondag, juli 18, 2010

tuinsloperij

Eigenlijk proberen we al vanaf april dit jaar om iets aan onze tuin te gaan doen, maar we wisten steeds niet hoe. Gingen we het zelf doen of toch laten doen .. of van allebei een beetje, maar door wie dan en hoe gaat het er dan uit zien?
Op de valreep zijn gaan we er toch voor om de tuin nog aan te pakken voor de baby komt. Zowaar zijn we erin geslaagd via werkspot een betrouwbaar uitziende partij te vinden die in elk geval een nieuw vlonder, een damwand en een trapje gaat maken.
Het slopen en het opnieuw tegelen van het terras gaan we zelf doen. Nou ja, "we".. dat gaat Tom doen, want Eefje kan niet echt wat bijdragen behalve koffiezetten en foto's maken en dingen op marktplaats zetten.

Van knuff

Tom demonstreert de kwaliteit van het oude vlonder. De palen waarop de vlonderplanken ooit vast zaten bleken slechts nog te bestaan uit verteerde stukken die herender lagen. Een beetje als bij de opgraving van een oud vikingschip!

Van knuff

Tom rukt in 1x het oude vlonder eruit. Het vlonder beneden ging helaas dan weer een stuk moeilijker, daar issie de hele zondag mee zoet geweest. Soms zit het mee en soms zit het tegen!

nieuwe aanwinsten van deze week

Vrijdag is Eefjes verlof begonnen. Ze hoeft helemaal niet meer te werken dit jaar, wat een ongelofelijk luxe!
Om dat te vieren zijn we na het werk even naar de Ikea gereden om daar de allerlaatste aankopen te doen voor de babykamer, namelijk een mooie stoel om er even lekker bij te kunnen gaan zitten en een leuk vloerkleed in precies de goede kleur en het goede thema!
Nu issie helemaal af, die babykamer.. vanaf nu dus geen posts meer over de babykamer!

Van knuff

zondag, juli 11, 2010

nieuwe items babykamer

eerst hadden we ons oude tvkastje zolang als "nachtkastje" neergezet in de babykamer.
Maar ja, het was toch geen gezicht naast die mooie lichte wieg zo'n donkere kast.

Op marktplaats heeft Eefje een tafeltje gescoord van dezelfde fabriek en hetzelfde materiaal als de rest van de babykamer! Wat een toeval! Hij zat nog nieuw in de doos en moest dus nog gelakt worden en inelkaar gezet. Het lakken heeft Eefje's vader weer voor zijn rekening genomen en Tom mocht met de accuboor aan de gang.
Van knuff


het eindresultaat mag er zijn! Dat ziet er gezellig uit!
Het stoeltje naast de wieg hebben we gekregen van Toms' ouders, daar heeft Tom nog in gezeten toe hij klein was. Nu kan er leuk nog een poosje in beer in zitten en straks natuurlijk onze ukkepuk zelf!
Van knuff

coole luchten

ooh wat een mooie luchten gister tijdens het onweer!
Het spookte echt heel erg in de lucht, allemaal enge draaikolken die in sneltreinvaart langskwamen. Heel onheilspellend!
Van knuff


Van knuff