zondag, augustus 29, 2010

Fris de dag beginnen

Vanmorgen werd ik weer heerlijk in badje gedaan en mocht pappa mij wegen. Dat was heel leuk. De weegdoek vind ik heerlijk om in te hangen en mijn gewicht is al weer bijna op mijn geboortegewicht. Het is vandaag een echte lamzondag en ik begon vanmorgen door eerst even lekker bij mamma te knuffelen.
Toen gingen we dus lekker badderen en mocht pappa mij wegen.
Na het badje werd ik lekker in de badcape gewikkeld om lekker op te warmen en af te drogen. Heerlijk hoor!
Tot slot nog even een pose in mijn pakje van vandaag en om te laten zien hoe stoer en groot ik ben de volgende foto:

Sietske, Bas en Ivan op bezoek

Langzaam aan ontvangen we voorzichtig wat bezoek. Ivan is baby Jonas komen bezoeken samen met zijn pappa en mamma: Bas en Sietske.
Ivan loopt vast wat rond met knuffels om ze een beetje te reorganizen:
Het lijkt nog maar zo kort geleden dat wij bij Ivan op kraam bezoek kwamen en nu loopt ie hier al helemaal rond en kan ie zelf al de trap op klimmen.
We krijgen een hele leuke eland knuffel en een mini monkey draagzak die je ook als hangmat in de box kan hangen.
Sietske en Ivan komen gezellig binnen om baby Jonas te bekijken.
Jonas mag lekker op schoot bij Sietske en Ivan komt Jonas eens goed bewonderen. Ook bij Bas heeft Jonas het prima naar zijn zin.
Natuurlijk worden er heerlijke geboortecakejes verorberd:

Hielprik

Het is zo ver, vandaag komt de verloskundige langs om in mijn hiel te prikken. Ik ben in het ziekenhuis al een paar keer geprikt dus ik weet al hoe het gaat. Niks om bang voor te zijn dus.
Om het een beetje makkelijker heeft de zuster een rubber handschoen gevuld met warm water om mijn voetje op te warmen. Dat opwarmen vind ik in ieder geval erg lekker.
Dat bloed aftappen gaat me goed af en ik blijf gewoon lekker bij pappa op zijn schouder hangen.
Dit is het kaartje dat opgestuurd gaat worden als resultaat van de hielprik.

In bad door mamma

Zo vandaag heeft mamma mij lekker in badje gedaan en dat vond ik ook erg fijn. Natuurlijk worden er dan weer foto's gemaakt en sta ik er leuk op al zeg ik het zelf. Ik vind dat mamma mij net zo lekker wast als pappa. Heel gezellig hoor al dat bad plezier.

vrijdag, augustus 27, 2010

Mijn eerste badje door pappa

Vandaag ben ik lekker in bad gedaan door pappa. Het is een heel ritueel en mamma stond er bij om alles vast te leggen met de camera. Het was eigenlijk heel gezellig dat badderen. Af en toe wel een beetje koud hier en daar maar gelukkig mocht ik daarna lekker warm in bedje gaan slapen. Best vermoeiend hoor dat in bad gaan!

Stap 1: Pappa kleed mij eerst uit en dan is het ineens best fris
Stap 2: Daarna wordt ik gewogen en steek ik met mijn voeten enorm uit de weegdoek.
Stap 3: Dan gaat pappa mij lekker wassen met een washandje.
Stap 4: Dan wordt ik verder ingezeept en vind ik het even wel koud worden.
Stap 5: Nu mag ik echt in bad. Heerlijk badderen is wat ik wil! Dit is echt lekker ontspannen zeg. Hier kan ik wel even in blijven liggen.
Stap 6: Lekker spetteren in het water!
Stap 7: Afdrogen! Heerlijk warm in de doeken.
Stap 8: Nu wordt ik lekker helemaal in detail afgedroogd. Elk plooitje komt aan de beurt. Lekker droog en warm wordt ik hier van.
Stap 9: Insmeren met olie. Lekker geurende olie wordt ik mee in-gemasseerd en daar wordt ik echt heerlijk ontspannen van. Nu ruik ik ook helemaal lekker.
Stap 10: Aankleden en klaar! Heerlijk aangekleed ga ik mijn bedje in lekker in slaap wiegen en mijn muziekdraak aan. Dan slaap ik echt in no time. Heel ontspannen combinatie hoor. Kan ik iedereen aanraden.

donderdag, augustus 26, 2010

Ik kan ook foto's op internet zetten

De afgelopen dagen waren druk en hectisch maar er zijn genoeg foto's van mij gemaakt. Ik denk dat de komende dagen er heel veel foto's van mij bij jou op schoot gemaakt gaan worden. Ik zal proberen die ook hier neer te zetten. Het kan soms even duren omdat ik dan druk ben met mijn twitteraccount of lekker bij mamma aan het drinken ben.

Hier lig ik lekker te slapen in het ziekenhuis:
Ook bij mamma kan ik heerlijk in slaap vallen ze is zo heerlijk zacht!
Ik ben al bij een aantal mensen op schoot geweest, heel gezellig hoor. Bij oma uit Dordrecht op schoot:
En vlak daarna mocht ik bij oma uit Waalwijk op schoot.
Ook tante Neeltje kon niet wachten mij even vast te kunnen houden.

In het ziekenhuis lag naast mij een heel klein babytje en die heette Michelle. Zij kreeg net zo'n mooie ballon als ik.
Nog even laten zien dat ik echt heerlijk slaap in het ziekenhuiswiegje:

Woensdag was het dan zo ver: ik mag naar huis. Helemaal lekker ingepakt ben ik een autostoel gezet en gingen we met zijn drieen thuis kijken:
En nu kan er echt gevierd worden dat ik er ben:

Thuis wordt er heerlijk een omslagdoek om me heen gewikkeld als ik uit bedje kom.

Mijn wieg is ook heerlijk om in te slapen. Zo lekker lig ik er in dat ik eigenlijk helemaal niet eens er uit wil komen om te gaan drinken.

Nog een foto dan vlak nadat ik in bad ben geweest. Dat was eigenlijk toch best lekker. Beetje badderen, beetje lekker met olie ingesmeerd worden, daar wordt ik heel ontspannen van.

dinsdag, augustus 24, 2010

Jonas is geboren

Via twitter was er al wat sneak peak fototjes te zien van Jonas. Moeder en zoon zijn nog een paar daagjes in het ziekenhuis maar hier is alvast een eerste nieuwsbrief te downloaden met een kort verslag van de bevalling van Jonas in het ziekenhuis. Het bevat ook meteen allerlei foto's van onze Jonas natuurlijk!

Jonas geboorte nieuwsbrief

zaterdag, augustus 21, 2010

Nieuw: poll wanneer de baby komt!

stem nu in de balk rechts op wanneer jij denkt dat onze baby geboren wordt en win fantastische prijzen! Nou ja.. beschuit met muisjes dan wellicht :-)
Als je ook nog een naam wilt raden moet je een reactie achterlaten met de naam die jij denkt dat het gaat worden. Dat is pas echt knap, als je die goed raadt!

donderdag, augustus 12, 2010

Baby update

Inmiddels zitten we alweer in de vierde week van Eefje's verlof.
Alles is klaar voor als de baby komt! Alle spullen zijn in huis, de babykamer is klaar, alle kleertjes zijn gewassen, de enveloppen voor de geboortekaartjes zijn geschreven, ziekenhuiskoffer en autostoeltje staan voor het grijpen!

Van knuff

In de woonkamer staat nu ook de box al klaar!
Van knuff

Tuintje is aan kant

en gelukkig op tijd voor de baby is de tuin nu helemaal klaar! Tom heeft 2 weken lang savonds staan slopen en graven en daarna hebben de mannen van Lavande 6 dagen eraan gewerkt. Maar nu kunnen we er toch echt van genieten! Nu nog een paar leuke plantjes erin.. en een grasmaaier en een bladblazer!
Hier nog even een fotoreportage van wat er zoal gebeurt is:

fase 1 Tom aan het slopen:
Van knuff

fase 2 Tom aan het graven:
Van knuff

fase 3 Damwand wordt gezet:
Van knuff

fase 4 schuttingen en gras:
Van knuff

fase 5... af!
Van knuff