woensdag, september 29, 2010

lekker erbij zitten

nu ik steeds langer wakker ben, vind ik het ook heerlijk om lekker even beneden te zitten. Bijvoorbeeld bij Papa op schoot.
Hier spreken we even de dag door als papa uit zn werk komt:
Van Blog

En hier kijk ik samen met papa naar studio sport; ik vind voetbal nu al heel leuk.
Van Blog

Ik heb ook helemaal mijn wipstoeltje ontdekt! Daarin kan ik gewoon gezellig bij mijn visite komen zitten en alles zien en horen wat er om me heen gebeurd.
Van Blog

Van mama's collega's hebben we een hele mooie stoel gehad waaraan ik strakjes, als ik nog wat groter ben, gewoon aan tafel kan zitten. Met hulp van papa kan ik hem al een beetje uitproberen!
Van Blog


woensdag, september 22, 2010

Woensdag papadag!

Op woensdag is papa lekker thuis om leuke dingen met mij te doen. Deze woensdag hadden we een hele drukke dag samen!
's Ochtends zijn we samen onder de douche geweest, dat vond ik echt heeeel lekker en voor herhaling vatbaar!
Van Blog

Daarna moesten we naar het consultatieburo. Papa moest me uitkleden en daarna werd ik gewogen en gemeten. Ik woog 4798 gram en was 56 cm lang. Bijna 500 gram en 2 cm gegroeid dus in 4 weken tijd! Doe ik dat even goed op mama's melk!
Van Blog

Daarna zijn we lekker naar de stad geweest, ik heb een paar nieuwe kleertjes gekregen en een mobile voor in mijn box. Papa en mama lunchen op een terrasje en ik krijg lekker een flesje bij papa.
Van Blog

's Middags komen een oom en tante van papa op kraamvisite. Ik krijg een heel zorgvuldig geselecteerd setje kleertjes die me vast heel mooi zullen staan!
Van Blog

In de box

Steeds vaker ben ik overdag nog hardstikke wakker als ik bij mama gedronken heb. Ik wil dan graag een beetje spelen voor ik weer ga slapen. En waar kan dat beter dan in de box, daar ligt allemaal heel leuk speelgoed waar ik al een beetje naar kan kijken en naar kan graaien.
Van Blog

In de box kan ik ook lekker in mijn hangmatje hangen! Het is de Minimonkey draagdoek die ik gehad heb van Sietske, Bas en Ivan.
Van Blog

maandag, september 20, 2010

lekker wandelen

zondag zijn we lekker gaan wandelen in de Merwelanden. We hebben een rondje van wel 4 km gemaakt, mijn langste uitje tot nu toe!
Van tevoren was ik lekker ingepakt zodat ik het niet koud zou krijgen
Van Blog

We rijden met de auto naar de Merwelanden en gaan dan lekker wandelen met de wagen
Van Blog
We komen de schaapherder tegen met de schaapskudde en de hond die de kudde heel goed bijelkaar houdt.
Van Blog
Als we weer thuis zijn kan ik lekker drinken en dan val ik daarna als een blok in slaap.
Van Blog

vrijdag, september 17, 2010

Mijn dagindeling

Deze week moest mijn papa weer gaan werken en ben ik overdag alleen met mama geweest. Ookal ben ik nog maar amper 4 weken oud, mama en ik hebben al een beetje een ritme van wat we zoal doen overdag!
's ochtends vroeg als pap naar zn werk gaat wil ik eerst drinken bij mama in bed. Daarna kruipen we gewoon nog even in bed om verder te slapen! Dan gaat mama douchen en ontbijten en een beetje opruimen totdat ik weer wakker word. Ik krijg dan mijn kattewasje op de commode( ik ga alleen in badje als papa er ook is) en ik krijg mijn schone kleertjes aan voor die dag. Op de commode kijk ik altijd graag naar de oranje leeuw en het luipaard, mijn grote commode-vriendjes!
Van Blog

Daarna mag ik weer lekker drinken bij mama, we liggen dan lekker samen op het grote bed en gaan daar lekker nog even kroelen en spelen.
Van Blog
Dan is het weer tijd voor mij om te gaan slapen in mijn mooie wieg. Mama heeft deze inmiddels op mijn kamertje gereden en er een lekker warme kruik in gelegd zodat ik niet in een koud bed hoef. Ik lig graag scheef in de wieg, of diagonaal, dat heb ik van mijn mama!
Van Blog
Mama gaat een boterham eten en nog even uitrusten. Als we dan allebei weer wakker zijn gaan we lekker even wandelen in de wagen, als het niet te hard regent natuurlijk!
Van Blog

Als we terugkomen is papa er alweer bijna. Meestal begint dan mijn huiluurtje! Ik mag dan even beneden zitten bij mama, die lekker met me gaat kroelen.
Van Blog
Als papa dan thuiskomt gaat hij me verder troosten en gaat hij me voorlezen, totdat ik uiteindelijk echt in slaap val! Het einde van een vermoeiende dag!
Van Blog


donderdag, september 09, 2010

bedankt voor de kado's

Er is al aardig wat visite voor mij geweest en zo langzamerhand kan ik al een beetje met mijn kadootjes gaan spelen!
Hier zien jullie mij met mijn Zweedse knuffel-eland van Sietske, Bas en Ivan
Van Blog

En hier zien jullie mij met de knuffelgiraf van Jasper en Anke
Van Blog

En hier zien jullie mij met mijn nieuwe pak aan wat ik van oma Sjanie heb gehad.
Van Blog

Verder heb ik deze week al een paar echte uitstapjes gemaakt met de auto! Maandag ben ik mee geweest naar de Albert Heijn om boodschappen te doen. En woensdag ben ik mee geweest naar de bibliotheek!

vrijdag, september 03, 2010

kraamhulp papa

nu kraamhulp Suzanne weg is, moet papa wat extra voor mij zorgen. Hij legt me bij mama aan de borst en verschoont steeds mijn luiers. Maar hij doet ook de was en maakt het huis schoon. Wat fijn dat ik zo'n lieve zorgzame papa heb.
Hier zie je mij bij papa op schoot terwijl hij luistert naar het praatje van Steve Jobs de baas van Apple over de presentatie van nieuwe Apple-produkten
Van Blog

en hier zie je mij als ik net gedronken heb bij mama en papa probeert mij een boertje te laten doen. Ook iets waar papa echt heel goed in is!
Van Blog

meer kraamvisite

Jasper en Anke zijn op kraamvisite geweest, nog even vlak voordat ze op vakantie gingen. En ik kon bij allebei even lekker op schoot. Jasper vond mij wel heel erg lief, maar Anke schrok heel erg toen ik ineens heel hard de hik kreeg!
Van Blog

Van Blog



Ook Laury is nog langsgeweest voor haar vakantie, ze had een heel pakket met leuke kleertjes voor mij gekocht en ze heeft zelfs mijn luier verschoond omdat ze dat zo leuk vindt. Nou, die mag vaker komen wat mij betreft!
Van Blog

voor het eerst naar buiten

Woensdag ben ik voor het eerst met papa en mama een stukje gaan wandelen in de kinderwagen!
ik vond de frisse lucht heel lekker en heb daarna een paar uur heerlijk geslapen.
Vanaf nu doen we iedere dag een rondje lopen, steeds een stukje verder zodat mama een beetje kan "trainen" voor de echt lange wandelingen die we gaan maken!

Van Blog

Van Blog

Van Blog

woensdag, september 01, 2010

extra kraamzorg

omdat het nog niet zo goed ging met mama, mag Suzanne onze kraamhulp 2 dagen extra blijven! Dat vind ik helemaal niet erg, want ze zorgt heel goed voor me. Ze let erop dat ik goed drink en ze masseert mijn buikje als ik kramp heb. Daarnaast doet ze het huishouden en verzorgt ze mama ook heel goed. Vanmorgen legde ze me na mijn ontbijt lekker naast mama om te knuffelen.
Van Blog

toen ik krampjes had wiegde ze me in haar armen terwijl mama me troostte met de pink
Van Blog

na een hele poos wiegen en een schone luier voelde ik me een stuk beter en kon ik lekker gaan slapen in mijn wieg
Van Blog

Opa's en oma's weer langs

Maandag kwamen mijn opa en oma uit waalwijk op visite. Mijn opa kon al best goed weer lopen met zijn nieuwe heup en heeft mij nu ook voor het eerst gezien!
Tante Neeltje kwam ook mee., daar heb ik nog leuke slabbetjes van gekregen.
Van Blog

Van Blog

Van Blog

Dinsdag kwamen mijn opa en oma uit dordrecht weer langs. Ik had ook nog helemaal niet bij deze opa op schoot gezeten, dat moesen we natuurlijk even goed maken.
Van Blog

zo , al dat bezoek daar wordt je wel moe van hoor... na het bezoek smiddags gaan papa en mama vaak in de bank liggen en eten koken, ik mag er dan bij liggen in de kinderwagenbak. Daar slaap ik ook erg lekker!
Van Blog

Eduard en Sabrina op visite

Zondag kwamen 2 vrienden van papa en mama, Eduard en Sabrina op visite bij mij.
Natuurlijk wou ik gaan eten toen ze net binnenkwamen, maar dat vonden ze niet erg.
Ik heb een heel leuk t-shirt en een gekeramiekt potje gekregen
Van Blog

Van Blog