maandag, februari 28, 2011

Carnaval

Carnaval komt eraan en ik weet al als wat ik verkleed ga! Een piraatje!
Deze pyjama heb ik gehad van Sietske en Bas, hij is echt te gek!

Van Blog


Van Blog

zondag, februari 20, 2011

Weer een lekkere zondag

Na een drukke zaterdag had ik zondag weer een lekker rustig dagje met papa en mama.
's Ochtends ben ik lekker in bad geweest met mama, ik heb enorm zitten spetteren en spatteren en met mijn badspeeltjes zitten spelen.
Van Blog

Van Blog

Daarna heb ik lekker op het grote bed liggen spelen met mijn auto en ook nog met de babygym
Van Blog

Van Blog

Verder heb ik ook nog vandaag voor het eerst brood gegeten. Volgens het boekje moest ik een broodkorst, maar die hadden we niet in huis dus kreeg ik een stukje van een zacht bolletje... lekker spul hoor! Gaat er goed in!
Van Blog

zondag, februari 13, 2011

nieuwe jas en nieuw eten

Dit weekend heeft mama lekkere perenpap voor mij gemaakt! Peer in kleine blokjes snijden, paar minuten koken.. fijnprakken en een paar lepels rijstebloem erbij.. hmmmm lekker spul hoor! Vanmorgen heb ik gewoon een hele peer weggewerkt zo!!
Van Blog


verder heb ik vanmiddag toen we gingen wandelen voor het eerst mijn nieuwe winterjas aangedaan. Lekker hoor zo'n capuchon met klep. De jas is wel een beetje wijd en lang, maar als ik in de wandelwagen zit ziet verder niemand dat. Mijn winnie de poeh jasje is echt te klein geworden!

Van Blog

maandag, februari 07, 2011

ook uit de reiswieg

vorige week heb ik mijn wieg gedag gezegd.. maar dit weekend heb ik ook de kinderwagenbak uitgezwaaid! Daar lag ik ook krap in met opgetrokken beentjes.. dus werd het tijd voor de buggy inzet!
Ik vind het superleuk, kan ik eindelijk lekker rondkijken wat er om me heen gebeurt. En als ik toch een tukje wil doen kan hij ook helemaal plat, zodat ik lekker even erbij kan gaan liggen.
Van Blog


verder ga ik gewoon vrolijk door met eten.. ik heb inmiddels al appel, banaan, broccoli, bataat, courgette, sperzieboontjes en pompoen op. Pompoen is wel echt mijn favoriet tot nu toe! Alleen dat oranje spul gaat heel moeilijk eruit in de was, dus ik moet mijn superslab om als we pompoen eten.
Van Blog