maandag, maart 21, 2011

spinaziemonster

vanavond heb ik voor het eerst spinazie op!
Mama had veel teveel voor me gemaakt, een hele bak vol, spinazie met een beetje risottorijst.
Maar ik heb de bak helemaal leeggegeten... nou ja op het gedeelte na dan wat ik in mijn gezicht heb gesmeerd!
Hmmm lekker spul zeg die spinazie!

Van Blog

mijn belevenissen dit weekend

pfoew, weer een hoop gedaan zeg dit weekend.
zaterdag ochtend ben ik met papa en mama naar de kinderboerderij geweest. Dat is wel leuk zeg! De kinderboerderij is helemaal mooi en nieuw en zelfs nog niet helemaal af. Er zijn hele grote kalkoenen, allerlei eenden.... geiten, schapen, varkens en twee hele leuke kalfjes. Zeker een uitje wat we vaker gaan doen!
Van Blog


Zaterdag heb ik ook nog een nieuw speeltje gehad die op tafel kan met een zuignap. Dat is heel handig als aan tafel zit en moet wachten tot mijn eten klaar is! Ik speel er heel graag mee.
Van Blog


Zondag zijn tante Neeltje en oom Joachim komen brunchen. Echt heel gezellig! Ik heb nog een mooi shirtje gehad! We hebben gezellig met zn allen brood gegeten aan tafel en ik zat er lekker bij met mijn eigen boterham.
Van Blog
Van Blog

maandag, maart 14, 2011

I'm on a roll!!

nou het is gelukt hoor.. ik kan omrollen!
Het is heel makkelijk eigenlijk.. je gooit je benen in de lucht en dan opzij .. en dan doe je iets met je arm.. en whoppa! Op je buik!
Ik kan omrollen als ik op zondagochtend tussenin in het grote bed lig bij papa en mama... en in de box.. en op mijn nieuwe speelmat die lekker op de grond ligt in de woonkamer.

Er zijn alleen nog geen spetterende foto's van mijn omrolacties, wel een heel onscherp filmpje met een heel freaky hoog-frequent joelende mama op de achtergrond.. dus die zetten we hier maar niet neer.
Dan maar een paar leuke foto's van mijn fleurige speelmat.
Van Blog


Van Blog

eetfestijn gaat verder

het gaat steeds beter dat eten.. ik eet nu sochtends een fruithapje, smiddags een hele boterham met roomboter en dan savonds nog een warme groentehap.
Papa en mama doen hun uiterste best om me iedere avond weer iets nieuws voor te schotelen. Zo heb ik laatst bietjes op en knolselderij ...
Van Blog

...en zaterdag zijn we gaan gourmetten! Ik heb stukjes gegrilde paprika en aubergine op en stukjes tomaat! En ik kreeg zelfs een pannekoekje uit een klein pannetje!
Van Blog


Soms voeren papa en mama me een prakje en soms krijg ik stukjes op mijn placemat die ik zelf op kan pakken. Dat heet de Rapley-methode. In het begin vond ik dat maar raar, maar nu heb ik de smaak te pakken en doe ik niks liever dan zelluf eten!