maandag, augustus 29, 2011

Mijn verjaardagsfeest!

smorgens kreeg ik van papa en mama hele mooie kado's net na het ontbijt. Ik mocht ze zelf uitpakken. Je ziet dat ik op de foto's nog wat pap op mijn gezicht heb zitten.

Van Blog


Ik kreeg een piratenschip, een gereedschapskist en een laptop. 3 heel verschillende dingen voor verschillende momenten.
Van Blog


Van Blog


mama had de avond vantevoren een taart gebakken.. een citroen-cheese cake met rode vruchten-topping. Omdat ik dol ben op citroenkwark en ook op aalbessen
Van Blog


Als de opa's en oma's er zijn blaas ik samen met mama het kaarsje uit op de taart. Hij smaakt ook best goed, die taart.
Van Blog


dat stokbrood is ook best lekker wat op tafel staat
Van Blog


En ik blijf maar allemaal leuke kado's uitpakken de hele middag door, pfew, wel vermoeiend zeg!
Van Blog


Opa Jac zorgt nog voor wat entertainment voor mij en Ivan
Van Blog


De rest van de middag probeer ik mijn speelgoed van Ivan af te pakken. Ik kan soms wel lief spelen met andere kindjes hoor, maar ik had nu zoveel nieuwe dingen gekregen dat ik even het overzicht kwijt was.
Van Blog


Tjonge dat was me een dag zeg, ik had echt nog een dagje extra nodig om bij te komen hiervan!

Voor mijn verjaardag

zaterdag ben ik voor het eerst echt naar de kapper geweest! Nu ik al 1 ben moet ik natuurlijk een beetje een fatsoenlijk kapsel hebben! Ik mocht in een echte race-auto zitten en het knippen ging heel goed, alleen de kleine tondeuse was een beetje eng.
Van Blog


's avonds zijn we heus uit eten geweest bij Piccola Italia, een italiaans restaurantje in de stad. Ik kreeg een eigen bordje spaghetti en stukjes pizza van papa en mama. Echt heel gezellig!

Van Blog

dinsdag, augustus 23, 2011

Jarig!

Vandaag ben ik jarig! Maar we vieren het pas echt zondag, dus vandaag ging ik wel gewoon naar de stampertjes. Dan kon ik daar ook trakteren, heel gezellig. Papa en mama hadden leuke walvisjes geknutseld met daarin rozijntjes en een fruitreepje. De leidsters hebben foto's gemaakt zodat papa en mama ook konden zien hoe het was.

Op het kinderdagverblijf kreeg ik een hoed op, dat vond ik eerst helemaal niet leuk. Ik mocht op tafel staan en alle kindjes gingen zingen. Dat vond ik wel weer leuk.
Van Blog


Toen kreeg ik een kadootje, een leuke kikkerspaarpot
Van Blog


Na al die activiteiten ging ik even lekker slapen!
Van Blog


Papa kwam me lekker vroeg weer ophalen en toen hebben we lekker in de tuin gegeten. Ook nog even geoefend met de hiep-hiep-hoera, die heb ik nu best goed onder de knie.
Van Blog


Van Blog


Dat was een hele leuke dag en zondag wordt het nog veel leuker!

zaterdag, augustus 20, 2011

Avifauna

Vandaag zijn we een dagje naar Avifauna geweest met Jonas, een leuk uitje om zijn verjaardag vast een beetje te vieren. Jonas is dol op vogels en wij ook!
Eerst gaan we naar de vogel voorstelling waar een Egyptische gier een nep-ei openmaakt en een kuifseriema een nep-slang tegen de grond mept. Die laatste hadden we in Blijdorp ookal een paar keer gezien, maar om de een of andere reden vond Jonas het hier veel leuker. Hij zat echt te hikken van het lachen zo leuk vond hij het. Dat vonden wij dan weer leuk :)
Van knuff

Dan gaan we naar de lori-landing waar je lori's een bakje nectar uit je hand kunt voeren. Meteen komen er 2 op Tom af. Jonas vindt het ook prachtig.
Van knuff

We vonden Avifauna precies leuk en precies groot genoeg. Het is een mooi park waar veel aandacht aan beplanting en aan kleine details is geschonken. zo waren er veel mooie doorkijkjes. We waren er van half elf tot 2 ongeveer en dat was precies leuk voor ons en voor Jonas. Een leuk uitje om alvast in verjaardagsstemming te komen.
Van knuff

maandag, augustus 15, 2011

Fotoshoot

Fotografe Anke heeft met mij een heuse fotoshoot gemaakt op mijn favoriete locatie, bij de schapen!
Mama is erg in haar nopjes met alle mooie foto's!


Van Blog


Van Blog


Van Blog