maandag, oktober 10, 2011

regenachtige dierentuin

Zondag zijn we weereens naar de dierentuin geweest. Dat was stiekem alweer eventjes geleden dat we daar geweest zijn!
Ik mocht nu afentoe uit de wagen en ik kom samen met papa door het oceanium stappen en de vissen van heel dichtbij bekijken.
Ook de olifanten zijn machtig mooi. Papa had een t-shirt aan met een olifant erop en daar bleef ik steeds naar wijzen. Bij de neushoorn snapte ik helemaal waarom hij zo heette en greep ik steeds naar de neus van mama of papa.

Van knuff


Van knuff

maandag, oktober 03, 2011

Walviswip

Papa en mama hebben voor mij een coole walviswip gescoord.
Ik kan er in mn eentje op wippen, maar ook met zn tweeen of zelfs met zn drieen!
Dus Ivan, Boris, Mathijn, Loek, Dex komen jullie leuk langswippen?

Van Blog

Picknick in de Biesbosch

Zondag was het heerlijk weer. We zijn met de fiets het pontje van Werkendam overgestoken. We hadden picknickkleden en broodjes en speelgoed bij ons.

Van Blog


We hebben heerlijk ge picknickt bij een vogelspot-plek. Vlakbij ons zaten vogelaars met grote kijkers over de plassen te turen. Er waren zoveel vogels, Jonas heeft heel lang onafgebroken "kwaakkwaak kwaak!" zitten roepen. Nu maar hopen dat hij geen bijzondere vogels heeft weggejaagd.

Van Blog


We hebben ook hele mooie koeien gezien en gefietst over een fietspad waar de schapen los liepen, heel veel beestjes heel erg dichtbij!
Van Blog


Dan gaan we weer terug met het pontje, wat een drukte op de pont! Er zit een hele groep motorrijders op, Jonas vindt het allemaal super interessant
Van Blog

Dagje zeeland

alweer 2 weken geleden zijn we een zondagmiddag naar Zoutelande geweest. Jonas heeft daar de caravan van opa en oma bewondert. Hij heeft zelfs even gespeeld op de trampoline en de schommel op de camping! Daarna zijn we een lekkere strandwandeling gaan maken met Jonas in de rugdrager. Het had de afgelopen dagen enorm geregend en gestormd, maar net die middag scheen de zon en was het erg lekker aan het strand.

Van Blog


We eten pannekoeken in Zoutelande en bij een hippe strandtent nemen we nog een keer koffie. Echt een lekker dagje uit.
Aan het eind van de middag komt er uit zee een hele donkere lucht aan

Van Blog

gelukkig zijn we weer op tijd bij de auto voor het weer gaat regenen.

Van Blog