donderdag, december 08, 2011

Koekjes bakken

Pappa noemt de dag dat we met zijn tweeën thuis zijn op woensdag altijd latté-dag. Bij een latté hoort natuurlijk een lekker koekje. Dus ik wilde met pappa wel eens koekjes maken! We zijn gemberkoekjes gaan maken die ik daarna ook nog mocht versieren!
Eerst kwam er een soort van deeg waar ik lekker in kon duwen en op slaan! Echt leuk spul dat koekjes deeg.

Toen was er ook nog een hele stoere deegroller. Daar kun je alles lekker plat mee rollen. Daarna moet je er met allemaal leuke vormpjes koekjes uit halen. Ik heb een autokoekje gemaakt en een beer koekje en een hond koekje en nog een autokoekje en een hartje koekje speciaal voor mamma.

Toen moesten de koekjes in de oven. In de tussentijd ben ik vast wat gaan oefenen met een paar stapjes los lopen. Gaat best lekker eigenijk. Ik denk dat ik zo wel helemaal los kan lopen eigenlijk :)
Toen de koekjes uit de oven kwamen kreeg ik een lekker warm koekje om te proeven. Hmmmmmmmmm.

Dit is het resultaat van alle koekjes. Allemaal hele stoere vormen zijn het geworden en de koekjes zijn ook echt erg lekker hoor!

Toen was ik uiteindelijk zo moe en moest pappa eten koken. Ik mocht lekker in mijn stoel een DVDtje kijken en kon lekker met mijn schildpad knuffelen en een beetje bijkomen. Leuk hoor koekjes bakken. Ik hoop dat ik er snel meer mag maken! Komen jullie een keer mijn koekjes proeven?

maandag, december 05, 2011

Sint weekend

vrijdagavond hadden we met zn viertjes ons heerlijk avondje. Zelfs muis was van de partij en genoot van het pakpapier

Van Blog


Jonas kreeg Duplo en boekjes en dvd's van Shaun the Sheep

Van Blog


Papa kreeg de biografie van Steve Jobs en mama kreeg een speciale stofsnij-mes in de vorm van een pizzaroller en een boek over kinderkleren maken. En voor hen samen kregen ze Munchkin Quest!
Van Blog


Zaterdag gingen we Sinterklazen bij opa en oma in Dordrecht. Jonas kreeg nog meer Duplo beesten en treintjes van Thomas de Trein.
Van Blog


Van Blog


Zondag hebben we in Waalwijk gesint, daar kreeg Jonas hele mooie schoenen en een gave Duplo-oplegger en boekjes. Maar helaas waren we de camera vergeten daar dus er zijn geen foto's van.