maandag, januari 30, 2012

leuk weekendje

om te vieren dat we dit weekend weer allemaal fit waren hebben we allemaal leuke dingen gedaan!
Zaterdag zijn we gaan zwemmen in het nieuwe grote zwembad en ik had ook een nieuwe grote zwembroek aan. Het diepe bad met papa en mama vond ik het leukst, ik kon heel goed van de kant af het water inspringen. Alleen het peuterbadje vond ik maar eng, daar waren allemaal grote vogels, nijlpaarden en apen die water sproeiden.
Zaterdagavond ging ik mee uit eten bij Villa Augustus! Daar waren heel veel andere kleine kindjes, er was ook heel veel te zien en in het winkeltje verkochten ze alle boeken van Vos en Haas (heb er niet eens 1 gekregen, er moet iets verkeerd gegaan zijn).
Het eten was ook best lekker, maar ik was zo moe dat ik op de terugweg in de auto in slaap viel.

Zondagochtend trakteerde ik papa en mama op uitslapen tot kwart voor 9! Verrassing! Toen gingen we gezellig naar blijdorp.
We waren gewoon laat in de dierentuin voor ons doen. Het was best druk en ook erg koud in de dierentuin, mama liep de hele tijd te zeuren dat ze warme koffie wou.

Ik vind het oceanium het mooist, die vissen kun je gewoon bijna aanraken. Echt grappig!
Van Blog


Van Blog

maandag, januari 16, 2012

Lekker weekendje

het kwakkelen is weer een beetje voorbij, maar dit weekend hebben we nog even lekker rustig aan gedaan.
Een beetje thuis rondgehangen, de kerstboom eindelijk opgeruimd, een paar schilderijen opgehangen, de kamer weer een beetje gefatsoeneerd...
Hier ligt Jonas lekker op de grond een boekje te lezen naast mama die aan het koken is:
Van Blog


Zondag zijn we lekker gaan hardlopen/fietsen en Jonas kon lekker zn warme snowboots aan op de fiets, want het was best wel fris.
Binnen zijn ze ook best lekker die snowboots!
Van Blog

op visite bij Dex

Vrijdag zijn mama en ik weer met de trein naar baby Dex gegaan. De trein was echt geweldig, want ik weet nu wat een trein is en kan het zelf ook zeggen (tein!). Als ik een trein zie wordt ik helemaal enthousiast.
Maar baby Dex was ook heel leuk, ik heb hem laten zien hoe leuk mijn Duplo-auto is. En ik heb ook even zijn handje vastgehouden dat vonden onze mama's heel schattig.

Van Blog


Van Blog


Daarna zijn we nog leuk met zn viertjes naar de kinderboerderij geweest, dat was ook echt gaaf. Ik kon los lopen in de stal en naar alle beesten toerennen. Het is zo fijn om los te kunnen lopen! Mama vond het wel een beetje eng, ze was bang dat ik een sloot in zou rennen. Maar dat ga ik echt niet doen hoor!

maandag, januari 02, 2012

Kerstvakantie 2011/2012

Tussen kerst en oud en nieuw was papa helemaal vrij en mama had ook een extra vrije dag genomen.
Helaas was ik een beetje ziekjes geworden na de kerst, dus we konden niet alle leuke uitstapjes doen die papa en mama gepland hadden.
Maar als ik heel goed ingepakt was kon ik wel een stukje wandelen buiten.
Van Blog


Verder ben ik lekker veel bij de opa's en oma's op bezoek geweest. Ik heb iets met opa's vooral, die zijn het allerleukst. Opa Hans speelt met mij en de pinguïn
Van Blog

Opa Jac speelt met mij en de politiemotor (Man!) in de Roestelberg
Van Blog


Op oudejaarsdag ging het al een stuk beter met me en toen zijn we toch nog leuk naar de midwinterzoo in blijdorp geweest.
Ik kon thuis helemaal niet slapen vanwege al die knallen (Boem!) dus heb ik gewoon in de dierentuin lekker een tukje gedaan. Nadat ik de olifanten had gezien (Ollie!) vielen mijn oogjes dicht.
Van Blog


Van Blog


Gelukkig was ik net op tijd weer wakker om de giraffen te zien in hun mooie verblijf (Ui!)
Van Blog