zondag, februari 19, 2012

Jonas leest de White Dwarf

Jonas wilde al graag boekjes lezen, maar dan moesten ze worden voorgelezen. Nu is ie zo ver dat ie op de bank klimt met een boekje en het zelf gaat zitten lezen. Sterker nog, wij mogen het soms helemaal niet eens meer voorlezen.
Nu lag er ten white dwarf van mij op tafel en dat leek hem ook wel wat. Hij pakte de Dwarf en klom op de bank en ging lekker zitten lezen. Hij heeft echt best een tijdje lekker zitten bladeren.

Toen Jonas aan het eind van de dag moe was en lekker op schoot kroop toen ik de Dwarf aan het lezen was, vond ie het erg ontspanned want het voorlezen uit de White Dwarf vond ie prachtig.
Je kan niet vroeg genoeg beginnen met inspirerende hobby-artikelen aan te reiken zeg ik :)

maandag, februari 13, 2012

Weekendje Coldenhove

Dit weekend waren we een weekendje naar een vakantiepark. Zo'n park waar ouders met kleine kinderen heen gaan voor een weekendje. We wilden ook lekker gaan wandelen op de Veluwe, maar het was nogal heel erg koud. We hebben dus lekker veel gebruik gemaakt van de faciliteiten van het park.

Jonas vond het huisje heel gezellig, hij kon rondrennen door de slaapkamers en zich verstoppen achter de eettafel en dan gierend van de lach weer te voorschijn komen. Ook had Jonas er veel plezier in om zelf in en uit de stoelen te kruipen en dan net als papa en mama met een boek en een beker drinken te gaan zitten.
Van Blog

Ons huisje lag best wel rustig achter een heuveltje met een lekker vrij uitzicht. Jonas vond het geweldig om iedere keer met papa de heuvel op te klimmen. Dat beloofd wat voor toekomstige bergwandelvakanties!
Van Blog


Er was een hele leuke binnenspeeltuin met een lekkere ballenbak....
Van Blog

..... en een geweldig luchtkussen.
Van Blog


In het zwembad kun je lekker door de stroomversnelling plonzen..
Van Blog

... of in het kinderbadje spelen met de vis
Van Blog


Op zaterdagochtend hebben we een wandelingetje gemaakt bij de Posbank met Jonas in de rugdrager. Maar het was zo koud dat we na een klein uurtje de koffiehoek van het bezoekerscentrum indoken om daar minstens zo lang te blijven plakken.
Van Blog

Op zondagochtend hebben we vanaf het park een wandeling gemaakt over de Loenermark, erg mooi in de sneeuw. Jonas hadden we nu meegenomen in de wagen. Wel een geploeter door het zand, maar hij lag lekker warm en halverwege viel hij in slaap, dus konden we lekker nog even door wandelen.

Zondagmiddag kwamen Sietske, Bas, Ivan en Boris op minivakantie bij ons! Alle mannen hebben zich erg vermaakt in de binnenspeeltuin en we hebben ook gezellig gegeten. Hier een foto van Ivan en Jonas die samen het mysterieuze hol achter ons huisje bekijken.. van een rokend konijn, getuige de peuk voor de ingang.
Van Blog

zondag, februari 05, 2012

Op de slee

Van opa en oma heb ik een zitje gehad, daarmee kan ik op mama's oude slee. Zaterdag zijn we de slee op gaan halen, maar toen vond ik het maar niks. Toen zijn we na 5 minuten maar weer naar binnen gedaan, want ik wou er echt niet op! Vandaag hadden papa en mama het anders aangepakt. Eerst mocht ik naast de slee lopen en papa helpen om de slee te duwen, en toen ik dat een poosje gedaan had vond ik het best okee om er even op te zitten. Papa ging heel hard met mee racen en ik mocht zelfs een paar keer alleen van een hellinkje af, echt gaaf! Maar omdat het toch wel heel koud was zijn we niet zo lang buiten geweest; na 3 kwartier waren we weer thuis en heb ik lekker een warme tosti gegeten om weer een beetje op te warmen!
Van Blog


Van Blog


Van Blog