maandag, mei 28, 2012

Warm weekendje

Lekker temperatuurtje was het! Jonas heeft 3 dagen achtereen middags in zn badje gezeten en maandag heeft hij lekker met papa de auto gewassen, daar word je ook behoorlijk nat van!
Van Blog
Van Blog
Van Blog

zaterdag, mei 19, 2012

Met 3 mannetjes naar de dierentuin

We zijn met Sietske, Bas, Ivan en Boris naar de dierentuin geweest. Hoewel aan het begin deze week de weersvoorspellingen nog heel slecht waren, was het echt superlekker! Om exact 10.30 kwamen we aan op de parkeerplaats, zo goed als tegelijk, er stonden maar 3 auto's tussen. Als eerste zijn we naar de vogelshow geweest. Het was niet de meest spectaculairste, maar de kinderen vonden het toch heel leuk. Boris kijkt ingespannen naar de vogels.
Van Blog
De olifanten waren daarna een groot succes natuurlijk en de leeuwen. Jonas mag een heel stuk los lopen en loopt gezellig hand in hand met Ivan. Ze hebben het enorm naar hun zin.
Van Blog
We lunchen bij de Oewanja-jungle waar Jonas en Ivan lekker in de speeltuin spelen en Boris een warme hap krijgt. Dan gaan we bij de tijgers kijken, de favoriete beesten van Ivan. Jonas moet proberen te slapen in de wagen, maar dat lukt helemaal niet natuurlijk. Als laatste gaan we naar het oceanium. Jonas heeft even gedoezeld en kan er dan weer helemaal tegenaan. Hij gaat heerlijk met Ivan langs de auquariums rennen en bij alle vissen kijken.
Van Blog
Van Blog
Aan het eind van de dag gaan we naar ons huis om te eten. We koken even snel wat in de koelkast ligt en dat smaakt best goed! Boris smult ook lekker mee.
Van Blog
Na het eten leest Eefje nog een keer de Gruffalo voor aan Ivan en Jonas. Ze zitten ieder op 1 knie. Dan is het tijd om naar huis te gaan voor de visite en gaat Jonas lekker naar bed.
Van Blog