maandag, april 08, 2013

Weekendje Veluwe

Tom en Eefje zijn een weekendje naar de Hoge Veluwe geweest. En Jonas bleef bij opa en oma logeren. We hebben heerlijk gewandeld en foto's gemaakt. Genoten van onze luxe hotelkamer met uitzicht op de begraafplaats (geen herrie van de buren in elk geval!) 's Avonds een heerlijk 4 gangen diner met lekker wijntje en daarna zelfs nog even zwemmen in het binnenzwembad wat we helemaal voor onszelf hadden.
Van KNUFF!!
dit bordje wil je dus op je slaapkamerdeur...
Van KNUFF!!
Echt een succes die witte fietsen
Van KNUFF!!
heeel mooie hotelkamer De volgende ochtend natuurlijk een uitgebreide brunch(voor ons is ontbijten om 10u een brunch tegenwoordig) En toen gingen we naar het Kroller Moller, waar het onwijs druk was omdat het museumweekend was. Er was een tentoonstelling van Van Gogh en we hebben toch eindelijk eens een keer een verzameling van Gogh's gezien!
Van KNUFF!!
Van KNUFF!!
De beeldentuin was ook leuk, vooral de Jardin d'Email vonden we cool
Van KNUFF!!
En deze gezellige buiken
Van KNUFF!!
En deze leuke paardjes Toen nog een stukje gefietst en gewandeld over een zandverstuiving (heeeel anders dan bij de Loonse en Drunense duinen)
Van KNUFF!!
hele gave mierenhoop
Van KNUFF!!
Van KNUFF!!
En toen was het tijd om weer naar huis te gaan!!

Visite uit het hoge noorden

Eind maart zijn Sietske, Bas, Ivan en Boris een weekendje op visite geweest! Het was heeel koud en het heeft nog een beetje gesneeuwd, maar toch zijn we gezellig het beverpad gaan lopen. De mannen hebben gezellig naar de film van de Gruffalo gekeken, we hebben spelletjes gespeeld, gebadderd en de volgende dag ook nog even de speeltuin onveilig gemaakt. Een heel gezellig bezoekje!
Van KNUFF!!
Van KNUFF!!
Van KNUFF!!
Van KNUFF!!