zaterdag, maart 04, 2006

Nieuwe Tom en Eefje website

Er wordt hard gewerkt aan een nieuw ontwerp voor de Tom en Eefje website. We hebben een weblog, we hadden fotosite, er was ook nog ergens een vakantiesite, maar dat gaan we allemaal bundelen in een overkoepelend geheel.
De designs worden heel simpel. Er komt 1 zogenaamde splashpage waar vadaan alle alle oude en bestaane sites te benadere zijn. Het eerste onterwerp is hier te zien:

Meer nieuws over de site volgt is hier natuurlijk als eerste te vinden.

We gaan trouwen!

Na lang beraad en gedachtengangen is het zo ver op 13 juni 2006 om 12 uur gaan we trouwen. We gaan er geen traditionele trouwpartij van maken. De preciese invulling van de dag komt nog natuurlijk. Nu zijn we druk bezig uitnodigingen te maken. Dat vergt nog flink wat creativiteit want of het is al bedacht of het is wel erg suf. Onze probeersels zullen we nog wel laten zien als het definitieve ontwerp daar is.
De ringen zijn al wel uitgezocht en nu wordt er naarstig gezocht naar de trouwoutfits! Eefje is druk doende met zoeken naar de meest stoere jurk om in te trouwen.
We gaan er voor zorgen dat er regelmatig updates komen op de knuff blog. Het is weer even stil geweest maar nu met dit grote nieuws zijn we weer helemaal terug op de blog!