dinsdag, mei 05, 2009

Schotland Dag1: Op de boot naar Schotland

donderdag 23 april vertrekken we met de DSDF-seaways naar New Castle. 3 jaar geleden zijn we ookaleens met de boot naar Schotland geweest; toen zaten we in het oosten van Schotland in een appartementje. Dit keer willen we rondreizen langs de westkust en wat meer back to basic. We hebben de tent meegenomen en we gaan een paar dagen in een houten wigwam!

Het inchecken voor op de boot duurt lang, sommige auto's staan echt 20 min aan het loketje. Bij ons gaat het inchecken razendsnel, we hoeven niet eens onze uitgeprinte boeking te laten zien.
Na het inchecken mogen we als een van de eersten de boot op. We hebben een hut met een raam erin, uitzicht op zee! Het grote voordeel van deze hut is dat ie niet alleen een raam heeft, maar ook een stuk verder weg ligt van de motor van het schip, waardoor het heerlijk stil is.
We gaan op de Sky bar een lekker biertje drinken. Het is er heel druk, maar gelukkig zijn er mensen die hun tafeltje met ons wilden delen. Ze willen zelfs een foto van ons maken.
Van Schotland2009 selectie


De vorige keer was de zee behoorlijk onrustig. Het grote all-you-can-eat buffet was toen niet zo goed gevallen, daarom hadden we nu maar brood meegenomen (ook fijn in krediet-crisistijd)
Daarna nog even de zonsondergang bekeken aan boord en een kop koffie gehaald bij de bake 'n coffee, een van de cafeetjes aan boord.
Van Schotland2009 selectie


Van Schotland2009 selectie

1 opmerking:

Karel zei

Hallo Tom en Eveliene.
Wat hebben jullie (alweer) een mooie reis gehad.
Het is wel avontuulijk allemaal!
Zo is het leven wel afwisselend en zeker niet saai! Ga Zo door met genieten.
De groeten, Pieternel en IK.