dinsdag, mei 19, 2009

Vrijgezellenfeest Eduard

Eduard en Sabrina gaan trouwen dus is er voor Eduard een vrijgezellenfeest georganiseerd! We halen Eduard op om met hem naar Zoetermeer te gaan om te gaan wild water raften. Eduard heeft een enorme tas met spullen bij zich. Hij is op alles voorbereid denkt ie!
In zoetermeer worden we allemaal in wetsuits gehesen. Iedereen ziet er impressive uit en met deze powerranger look voelt iedereen zich invincible!

Ziet dat er strak uit met die reddingsvesten of wat!

FF een overview van de gigantische wild water baan die ze hier hebben aangelegd. Het lijkt natuurlijk een beetje op de Piranha uit de Efteling, maar het gaat toch ff wat harder!

Zo zaten we er bij in onze raft! Zat goed vol en als we niet in het wilde woeste water zaten, zat je er eigenlijk best relaxed bij. Het weer was goed, een langzaam zonnetje kwam door, hoe kan je het hebben!

Na een aantal runs is onze tijd voorbij en moeten we er uit. Het uitstappen is natuurlijk perfect om iedereen nog ff in het water te knikkeren. Best lastig uit zo'n raft klimmen :)

Na deze intensieve partij raften is het tijd om bij te komen. Er is in het midden van de baan een soort beach lounge bar waar we uiteindelijk ook gaan BBQ-en. Eerst is het tijd voor een welverdiend biertje natuurlijk:

Na het bieren en BBQ-en vertekken we richting paintball terrein om gezellig met een muziekje en een vuurtje nog even na te keuvelen. Eduard wordt toch nog verrast doordat hij in het vrijgezellenvarkenspak wordt gehesen. Hij moet zonder marker het veld in.

Er wordt kort maar heftig jacht op hem gemaakt (in het begin is Eduard zo snel en sneaky dat niemand hem kan vinden) uiteindelijk wordt ie toch nog flink gehaald. Misschien wel iets te flink zoals je op deze foto kan zien is een koel doekje wel even lekker ondanks de hier ontspannen look van Eduard.

Geen opmerkingen: