woensdag, mei 06, 2009

Schotland dag 4: uitrusten en koukleumen

Vandaag konden we amper de tent uitkruipen van de spierpijn.
'sOchtends proberen we stoer te zijn en rijden we naar het einde van de Glen Nevis om daar een hike-je te gaan doen. Maar na een uur houden we het voor gezien, het is koud en nat en we hebben teveel spierpijn om weer zo'n steil pad op te kunnen!
Wel mooi die Glen en ook leuke Schotse hooglanders hebben ze er staan. Maar die waterval valt een beetje tegen, je kunt 'm amper zien tussen de bomen.
Van Schotland2009 selectie

We rijden naar Fort William, waar alle toeristenshopjes toch gewoon open zijn ondanks de zondag. We shoppen wat rond (Tom koopt een fles Isle Of Arran in de whiskey-shop) en daarna gaan we heerlijk warm bij het haardvuur zitten in een pub en eten we grote borden soep en een gigantische vegaburger met friet. Lekker bijkomen!
We rijden nog even voor de vorm langs de Ben Nevis Distillery (dicht), de Neptune's Staircase sluizen in het Caledonisch kanaal (saai) en een of andere kasteelruine (geruineerd).
Weer bij de tent is het winderig en druilerig en modderig en vooral heel koud. We gaan in het campingrestaurant zitten waar we thee drinken en een lekkere pint "Dark Isle" pakken en de kaarten schrijven voor thuis. Eef is blij dat we de volgende dag de boel inpakken en verder trekken naar Skye

Geen opmerkingen: