donderdag, mei 07, 2009

Schotland Dag6: Quirang

De zon schijnt! We worden al vroeg wakker van de zon die de wigwam in schijnt.
We ontbijten in de woonkamer van het bunkhouse. Er is maar 1 andere gast; een man uit Glasgow die hier is om in zn eentje een paar dagen de puntige pieken van het Cuillin gebergte te beklimmen.
Na het ontbijt rijden we naar het schiereiland Trotternish. Hier zijn een aantal mooigevormde rotsen genaamd Quirang. We doen een wandeling door het gebied en het is echt prachtig. Ook door de blauwe lucht en de heerlijke zon.

Van schotland 2009


Onderstaande foto is trouwens precies de foto die ook in de reclames van Bever Zwerfsport gebruikt wordt.
Van schotland 2009


Van schotland 2009


De eerste helft van de wandeling super mooi, maar de tweede helft is een beetje mwaa. Er is niet echt een pad, maar we moeten afdalen over een zompig weiland wat steil naar beneden loopt. Onze schoenen lopen vol met modder!

Van schotland 2009


We gaan een afternoon tea doen in het Flodigarry countryhouse hotel! We zijn bezweet en zitten onder de modder, maar ja we konden geen pub vinden, dus dan maar op het terras van dit hotelletje lekker in het zonnetje. We banjeren nog wat over het strand van Flodigarry waar je fossielen zou kunnen vinden, maar wij vinden ze niet!
Als we weer bij de wigwam komen kunnen we zelfs nog even buiten zitten in het zonnetje. Wat een geluk om zulk mooi weer te hebben op dit eiland van de mist!

Van Schotland2009 selectie

Geen opmerkingen: