vrijdag, april 17, 2009

wandeling Goeree

2e paasdag zijn we met Eduard en Sabrina een wandeling van 20 km gaan maken over Goeree oveflakkee.
We beginnen in Goedereede, een dorpje waar Eveliene vroeger vaak op de camping stond met haar ouders.
Van Goedereede lopen we naar het strand het Flauwe werk. Over het strand lopen we naar de Kwaaie Hoek, een bijzonder natuurgebied. Vanaf de Kwaaie Hoek lopen we via het Havenhoofd weer terug naar Goedereede.
Het is heel mistig, we kunnen de zee amper zien. Veel paden zijn afgesloten vanwege het broedseizoen. Ondanks dat het 2e paasdag is, is het niet heel erg duk. De mist zorgt voor een sprookjesachtige sfeer. We zien wel een paar stoere roofvogels, maar we kunnen in de mist niet goed zien wat voor vogels het nu zijn.


Van pasen 2009

Van pasen 2009

Van pasen 2009

zondag, april 12, 2009

Eieren, hazen en Paashonden

's Ochtend gebrunchend in Waalwijk, met eitjes en haasjes en champignonragout.
Daarna met Babs en beagle-vriendinnetje Maaike wandelen bij de Roestelberg. Het is heel heiig weer, maar afentoe komt het zonnetje er wel door. Het is heel druk met vakantiegangers bij de Roestelberg en bij ht hondenstrandje. babs en Maaike kunnen samen lekker plonzen.
Van pasen 2009


Van pasen 2009


Van pasen 2009


daarna naar Dordt en met Amy gewandeld in het "Schotse hooglanderpark" . We hebben schapen, geiten, paarden en hertjes gezien en ook een vlaamse gaai, maar geen Schotse Hooglanders. Nou ja, ze had ze waarschijnllijk toch wel een beetje erg eng gevonden.

Van pasen 2009


Van pasen 2009