woensdag, juli 27, 2011

Stofzuigen

Als pappa thuis is op woensdag wordt er altijd gestofzuigd, daar kan ik mooi mee mee helpen. Ik kan de stofzuiger bedienen, het snoer oprollen en leuk op de stofzuiger klimmen. Net ook ff met de stofzuiger gespeeld en ik geloof dat de kamer wel weer lekker ontstoft is. Fijn hoor.

Tot slot dus even de snoer oprollen en dan kan pappa de stofzuiger weer opbergen.

Noedels eten

Eten vind ik erg leuk en ben dan ook altijd vrolijk aan tafel. Nu hadden we gisteren lekkere noedels en heb ik enorm zitten smikkelen van een noedel. Het is best een serieuze aangelegenheid hoor dat uitzoeken van een noedel en dat ding een beetje weg te snacken. Maar vooral is het gewoon leuk!

Eerst even goed voorproeven voordat er echt gehapt kan worden. Knagen op zo'n uiteinde is het juiste begin.

Oh ja, je kan er ook leuk mee rondzwaaien en elastieken met zo'n noedel! Hoe multifunctioneel kan een stukje food zijn. Ik ben fan

zondag, juli 24, 2011

vingerverven

op het kinderdagverblijf doe ik heel vaak vingerverven. Maar papa en mama wilden ook graag een keer met mij verven. Omdat het vandaag zulk slecht weer was zijn we lekker gaan knutselen.
Ik heb heel mooie tekeningen gemaakt hoor!
Van Blog

Van Blog

maandag, juli 18, 2011

optrekken

Nou, ik kan ineens zelf gaan zitten! Zomaar op mn billen op de vloer, hardstikke handig!
Maar ik kan ook op mijn knieen zitten en ik kan me optrekken aan de tafel! Of aan de stoel, of mijn ton met blokken, of aan mama's benen... aan een heleboel dingen eigenlijk.
Van Blog

Van Blog

Maar als ik dan die flits van de camera zie dan is het lastig om overeind te blijven.

Van Blog

Van Blog

maandag, juli 11, 2011

Mijn relaxte zondag

Ik ben een beetje ziekjes, ik heb de waterpokken en het jeukt heel erg!
Daarom hebben we zondag een beetje rustig dagje rondom het huis gehouden.
Eerst lekker uitgebreid ontbijtje en krantje lezen. Ik eet tegenwoordig pap smorgens van koeiemelk en brinta. Daar krijg je zo'n lekker warm buikje van en je kan er zo lekker je gezicht mee volsmeren.
Van Blog

Na het ontbijt mag ik graag een beetje rondkruipen. Ik kan al heel lekker op mijn knietjes zitten, alleen kruipen op mn knieeen is nog lastig.
Van Blog


smiddags gaan we met papa en mama op de fiets naar de kinderboerderij van het wantijpark. De buggy gaat ook mee op de fiets! We lopen maar heel even een klein rondje, maar ik vind het toch heel erg leuk om de geitjes en de kippen te zien
Van Blog


'savonds kijk ik met papa naar de tour de France. Oh ja en ik moet ook nog eten tussendoor, lekker hoor eten voor de tv.. je wilt die finish niet missen! Oh en die witte vegen op mijn gezicht is talkpoeder tegen de jeuk.
Van Blog