zondag, januari 08, 2006

Pasta maken



Het is al weer even geleden maar we zijn weer leuk bezig geweest om zelf pasta te maken. Eduard en ik hebben een zondagmiddag een beetje deeg lopen kneden en een voorraadje tagliatelle gemaakt. Uiteraard hebben we daar een aantal leuke foto's van gemaakt.
Ons pastarek weer uit het stof gehaald. Het blijkt toch maar weer dat zonder pastarek je je pasta niet fatsoenlijk kunt drogen.
Ravioli's: Naast pasta om te dragen en later te consumeren hebben we ook een aantal ravioli's gemaakt voor directe consumptie. Daarbij is driftig ge-experimenteerd met hele grote ravioli's (zogenaamde 'flappers'). De ravioli's waren een succes wat betreft eten. Tevens zijn ze ook erg leuk om op de foto te zetten.
Het is nog hard werken aan de pasta-wals zoals hier wel te zien is. Maar dit levert dan ook een flinke hoeveelheid pasta op. En je kan lekker je energie kwijt in deeg kneden en pasta draaien. Het is eigenlijk een soort therapie. Misschien wel geld mee te verdienen door pasta-therapie te introduceren....misschien bestaat het al wel....hmmm....

Geen opmerkingen: