dinsdag, februari 20, 2007

weekendje kell am see dag 3

Deze dag gaan we een wandeling maken. Eduard wou graag de wandeling van 21 kilometer maken, maar dat leek ons allemaal toch wat ver, dus we gaan voor een wandeling van 13 kilometer naar de grimburg.

Het is heerlijk zonnig weer. We wandelen Kell am See uit, het aangrenzende bos in. Na een poosje lopen we langs (en door!) een aantal meanderende beekjes. na anderhalf uur komen we bij de grimburg. Best wel stoer maar hij blijkt in 1980 helemaal opnieuw opgebouwd.. beetje nep dus.

De terugweg verloopt wat minder gladjes. We moeten ove het priveterrein van een hotel (wat gelukkig dicht is) om op de route te kunnen blijven. Het gaat weer een heel stuk bergopwaarst en mn voeten gaan zeer doen.

Een poosje na deze foto van Bas op een boomstam raken we echt de weg kwijt. We lopen een heel stuk de verkeerde kant op en dankzij Tom zn kompas komen we toch weer op de goede weg.


Als we een verharde weg in de goede richting volgen komen we uiteindelijk bij een bord "kell 4 km". We waren erg blij! Een uur later waren we bij de auto.
We rijden langs het restaurantje in de buurt bij het park, ze hebben voldoende vegetarische gerechten, dus we reserveren er voor over een urrtje. We frissen ons even op en gaan dan lopend (!) naar het restaurantje (want:bier).We eten er heerlijk en het is heel leuk en gezellig! Posted by Picasa

Geen opmerkingen: