zondag, juni 17, 2012

Zoveel leuke dingen

We hebben afgelopen weken zoveel leuke dingen gedaan.. het is gewoon teveel om bij te houden. We hebben bijna een dierentuinvergiftiging opgelopen zo vaak zijn we in een dierentuin geweest. Met Eefjes werk zijn we naar Harderwijk geweest. Het was best leuk, maar Jonas was er nog een beetje te klein voor. Hij vond de shows best leuk, maar hij kon niet zo lang wachten en stilzitten. Het is ook best een geplan en heen-en-weer geren om alle shows te zien. We vinden blijdorp toch relaxter om een beetje doorheen te struinen. Hoogtepunt van het dolfinarium waren wel de walrussen. Die hadden we verder nog nooit ergens gezien. Eefje had wel gemengde gevoelens bij de show, het staat wel erg ver af van natuurlijk gedrag.
Van Blog
Eigenlijk was voor Jonas het hoogtepunt de speeltuin met de piratenboten. Hij wilde eigenlijk niet meer uit z'n boot. Zelfs niet voor de dolfijnenshow.
Van Blog
En we hebben Oma Sjanie meegenomen naar Blijdorp, nog voor haar verjaardag. Het was een koude regenachtige dag, maar dat had als voordeel dat het erg rustig was en we alles goed konden zien. We zijn voor het eerst met het treintje geweest en dat vond Jonas een groot succes.
Van Blog
En Laury en Dex zijn nog een keer komen spelen.. ook heel gezellig. Jonas en Dex kunnen nu samen op de wip. Dex vond het ook wel wat zo'n wip...
Van Blog
En voor vaderdag gingen we weer naar Blijdorp! Superleuk ontbijt, met keigoede live-muziek! Gezellig gegeten met zn allen en daarna nog lekker door de tuin gesjokt.
Van Blog
Van Blog
Van Blog

1 opmerking:

Pieternel en Karel zei

Wat een lekkere boterham!!!
Het plaatje spreekt voor zich!!
Groeten, ook aan Papa en Mama.