donderdag, september 15, 2005

Druk weekend


Afgelopen weekend was een druk weekend. Vrijdagavond bij een studiegenoot in Rotterdam langsgeweest en dat was erg gezellig. Voor je het weet is het laat.
Zaterdagmorgen weer op tijd naar Rhenen om de beren met een bezoekje te vereren. Het was weer berenbosfeest dit weekend in het ouwehands dierenpark en daar moet je heen natuurlijk. Ook stichting alertis was alom vertegenwoordigd met hun goede werk voor de beren. De beren zaten er weer heerlijk bij en we hebben leuke berenalia ingeslagen. Ook hele stoere foto's van de andere dieren gemaakt natuurlijk! De pelikanen waren zelfs zo brutaal dat ze op mijn arm gingen happen en knagen met hun snavels!
Aan het eind van de dag weerterug naar huis waar het gigantisch regende (onderweg nog file ook daardoor). Het water in de gracht achter de tuin stond echt tegen de rand aan. Een paar centimeter hoger en de eenden konden de tuin inzwemmen.Zaterdagavond was een lekkere lamavond en zondag weer op tijd er uit om naar Nunspeet te gaan. De sogeti Golfevent vond daar plaats. Het was een hele leuke dag met een groepje van 12 man begeleid door een golf pro. We kregen een golfclinic waar alle aspecten van het spelletje langs kwamen:
-chippen
-putten
-lange slagen
-wedstrijdje
Een lange dag golven is nog best vermoeiend. Onderweg naar huis hadden we al enorm honger en uiteindelijk thuis zijn we lekker langs de chinees gegaan om wat lekkers te scoren. Thuis aangekomen hebben we lekker zitten smullen tijdens de Talpa De wedstrijden!
Conclusie: een enorm druk, gezellig, actief weekend het was!

Geen opmerkingen: