zondag, december 09, 2007

Druk Sinterklaas weekend

Het begin van het weekend was zaterdagmorgen 2 keer naar de milieustraat en de kringloopwinkel rijden met een volle auto. Even wat ruimte maken voordat het SintSurpriseAvondje begint natuurlijk!



Dit weekend was zaterdagavond Surprise avond in Waalwijk. We zijn allemaal druk bezig geweest om surprises te maken en gedichten te dichten. Een tafel met etagere die gevuld is met allerlei Sint-lekkernijen en het surpriseren kon beginnen! Omdat we zelf geen fototoestel bij ons hadden moeten de foto's nog komen. Het uitgebreide surprise verhaal zal dan ook nog volgen!
Naast surpriseren was het gewoon een lekker druk weekend. Er is weer druk op de zolder gewerkt. Het is nu echt bijna af. De laatste muur wordt geschilderd. Als de zolder echt helemaal af is zullen we mooie foto's gaan posten. Voor nu hier wat teasers van de zolder:









Voordat we in Waalwijk druk gingen surpriseren bleek er nog een fabrieksverkoop te zijn bij de Greve schoenfabriek in Waawlijk. Daar zijn we nog even binnengelopen. Dat was echt heel gaaf. Het is eigenlijk een soort museum. Het is een grote werkplaats waar met de hand schoenen gemaakt worden. Heel leuk om tussen de apparaten rond te struinen en te zien dat dit gewoon nog steeds ambachtelijk in Nederland gedaan wordt! We zijn er ook niet met lege handen weggegaan en om ook hier niet meteen alles te verklappen vast wat teaser foto's:




Als we dan toch bezig zijn met teasers! Vandaag hebben we naast hardlopen, de dakgoot schoonmaken en schilderen op zolder, hebben we vanmiddag alvast wat hapjes getest voor het pre-kerstdiner, kerstdiner of oud en nieuw! Wij hebben deze avond in ieder geval al heerlijk zitten smikkelen.


Nu heerlijk met een Urthel Parlus Magnificus op de bank, lekker wat voetbal kijken en de blog weer bijwerken!

Geen opmerkingen: