woensdag, december 16, 2009

Keuken update (3)

Alweer een update van de keuken. Nu gaat het werk echt hard, althans is er veel van te zien. Er staan nu 2 keukenblokken eigenlijk dus krijg je een goed beeld van hoe het gaat worden.

De roze muur gaat vandaag gestucced worden en dan is eind van de week alles een heel eind! Ook de verlichting is hard aan gewerkt. Omdat we een bizarre stroomlayout hebben in ons huis wat betreft schakelaars en lichtpunten in de woonkamer (erfenis van de vorige bewoners), gaat alles met een afstandsbediening schakelaar straks. De keuken doet het nu en krijgt ook een "vaste" schakelaar bij de deur (nog steeds afstandsbediende schakelaar dus geen draden!) en we hebben straks een grote afstandsbediening om alles mee te bedienen, dimmen, tijd te schakelen en what not!

Qua apparatuur zit de vaatwasser er al in. Handig hoor dat ie lekker wat hoger zit. Ideaal met inruimen! Niet meer krom gebogen staan (nu nog een beetje krom :) ). De rest van de apparatuur kan er nu zo in gezet worden en dan kunnen we bijna weer koken en al! :)

Geen opmerkingen: