zaterdag, februari 13, 2010

nieuw project gestart!

Na de keuken en de vloer is het nu tijd voor een echt groot en langdurig doe-het-zelf project.. :-) We krijgen een baby!
We hebben hem al gezien op de echo. Er zit al vanalles op en aan! Armpjes, beentjes, waar ie al heel lekker mee kan wapperen en zwaaien!

Eefje is op 28 augustus uitgerekend en zit al helemaal te loungen op haar roze wolk. Allemaal blije opa's en oma's , de collega's weten het ook allemaal al. Iedereen mag het weten en dat is maar goed ook want je kan het ookal wel een beetje zien.

We gaan onze geweldige zolder omvormen tot babykamer, want die is er helemaal perfect voor. Crosstrainer eruit; ledikantje erin en klaar! We zijn al druk bezig een baby-uitzet samenstellen. Alleen het allermooiste is goed genoeg voor ons kleintje natuurlijk!



Dit is vriend Walter, de groene draak van het merk Lilliputiens. Walter stond altijd in de Tommy Toys, het speelgoedwinkeltje in onze wijk. Stiekum zeiden we altijd tegen elkaar, dat we Walter zouden gaan kopen als we een baby kregen. Maar nu is de Tommy Toys weg! Geen Walter meer! Dus zit er niets anders op dan Walter te bestellen op schimmige belgische webwinkels.

... wordt vervolgd....

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Leuke draak zeg! Hopelijk kunnen jullie hem nog ergens vinden!
En die TV ziet er ook al zo geweldig uit. Veel schaats/kijkplezier, en als jullie tvomroep Brabant kunnen kijken: mooie carnavalsoptochten en tonpraoters !!

Anoniem zei

Foutje, anoniem moet Lenie zijn!

marianne zei

Hallo a.s ouders!
Nou zeg, dat is het leukste nieuws van 2010.
Jullie zijn ZWANGER!
Niet alleen jullie zijn blij, opa's oma's en collega's: ooms en tante's ook!
Gefeliciteerd en natuurlijk mag de hele wereld het nu weten...
Het huis ziet er absoluut top uit en we zijn benieuwd wat jullie voor leuks van de baby kamer gaan maken want volgens mij wordt dat niet alleen een ledikantje en een draakje?
Hartelijke groeten van Leo en Marianne

Unknown zei

Hallo Tom en Eveliene,
Heel hartelijk gefeliciteerd met
jullie nieuwe "project".
We hopen dat jullie er van genieten.
De vloer is prachtig (de rest ook hoor).
Bij deze, veel plezier met de voorbereidingen van alles wat met de baby te maken heeft.
Nayelli is op 28 augustus geboren, alleen 36 jaar geleden (dit jaar).
Vele groeten van Karel en Pieternel.

marcel en ascha zei

Hey wat lezen we nu....geweldig nieuws!Van harte gefeliciteerd met jullie zwangerschap. Succes met al de voorbereidingen en geniet er van! groetjes vanuit Jamaica Jah-man... Marcel en Ascha