zondag, maart 07, 2010

Wat vindt Muis er allemaal van

tja al dat babygedoe, wat vindt Muis daar nu allemaal van?
Nou tot op heden vindt ze het heel gezellig vooral! De baasjes zijn zo lekker vaak thuis en het vrouwtje slaapt zo lekker lang uit. Muis blijft rustig tot een uur of elf op bed liggen knorrend en wel. Daarna verhuisd ze naar haar kussentje in de vensterbank om daar verder te relaxen. Maar soms kan ze ook heerlijk relaxen op de trap of op het dressoir...

Van knuff


Van knuff


Alleen wel lastig dat Muis altijd zo graag over Eefjes buik trappelt voor het slapen gaan, dat zit er nu even niet meer in.
De baasjes zijn een beetje bezig met spullen opruimen in huis, ruimte maken voor de babykamer en Muis helpt graag mee op haar manier, door in en uit dozen te springen en eindeloos voor onze voeten te lopen.

1 opmerking:

Marcel en Ascha zei

Hoi hoi we zijn weer even bijgelezen op jullie strakke site.Toffe foto's van de vakantie zeg!En jullie huis begint nu echt op een paleisje te lijken.Je ziet er goed en stralend uit Eveliene met je mooie buikie.Hoop dat Muis niet te hard op je buik blijft kroelen.Een dikke x van ons vanuit Marathon.(Florida Key's U.S.A) Genieten nog even 1,5 mnd-tje van onze vrijheid en dan weer aan het werk in Zierikzee en omgeving.