vrijdag, februari 22, 2013

Weekje Wernigerode

We willen er een traditie van maken om in Februari er even tussenuit te gaan. Een lang weekend of kort weekje even die wintersleur doorbreken en wat gezelligs doen als gezinnetje samen! Dit jaar hebben we een huisje gevonden in Wernigerode, een stadje in het Harz-gebergte. Het is leuk vakantiepark met een zwembad en een binnenspeeltuin erbij. De eerste dagen ligt er nog net zoveel sneeuw, maar halverwege de week begint het met sneeuwen en het lijkt niet meer op te houden, er komt steeds meer sneeuw bij!
Van Blog
De huisjes zijn best knus, maar staan wel dicht opelkaar. In de winter is dat niet erg, maar voor 'szomers lijkt het ons niks. Buiten zijn er spannende paadjes en trappetjes en bruggetjes, een speeltuintje en een leuke heks!
Van Blog
In het dichtgesneeuwde vijvertje voor onze deur staan nep-reigers en Jonas gaat ze iedere avond even welterusten zeggen en iedere ochtend dan weer goedemorgen groeten.
Van Blog
Iedere ochtend halen we verse broodjes in het winkeltje. Voor de deur staat Rollie, de wals van Bob de Bouwer. Daar kan je fijn even wachten op papa en mama.
Van Blog
Meestal doen we iedere dag een uitstapje en gaan dan smiddags of het zwembad of de binnenspeeltuin in. In het peuterbadje drijven auto's dat is leuk om mee te spelen!
Van Blog
Er is ook een restaurant waar je heel veel en lekker kunt eten. Aan Jonas is zo'n bord vol erwtjes helaas niet besteed, hij eet alleen de frietjes ertussenuit.
Van Blog
het is echt een leuk park om nog eens naar terug te gaan.

Geen opmerkingen: