zaterdag, juni 07, 2008

Muis!

Jaaa, vanaf gister zijn we de trotse eienaar van Muis!
Vrijdag avond kwamen haar "oude" baasjes Marcel en Ascha (zie linkje rechts) haar brangen. Ze hadden tassenvol kattespullen bij zich: kattemand, kattebak, 2 zakken kattegrid, heel veel zakken met brokken. We kunnen voorlopig even vooruit!
Die avond was ze steeds overal rond en het sluipen en afentoe hard aan het miauwen.
Vanochtend werden we om 7 uur wakker gemiauwd; het was toch echt de bedoeling dat we kwamen spelen in plaats van uitslapen.
We hebben lekker gespeeld met de oranje vis en ze heeft ookal lekker in de nieuwe krabpaal gehangen. En we hebben haar lekker geborsteld want ze verhaart echt heel erg op het moment.

En ze is heel levendig en speels en alert. Heel anders dan Zedd (Zedd is ook lief hoor.... maar veeeel rustiger). Zo sprong ze vannacht van ons bed, op de tv, in de vensterbank(best hoog), waar ze vol enthousiasme naar de snaterende eenden ging zitten kijken. Ze springt eigenlijk gewoon overal op, op de wasbak, de aanrecht, het dressoir. Maar het leukst is toch wel de trap op en af rennen, dat kan ze vaak achterelkaar doen.

we hebben nog niet echt topfoto's van muis, maar ik vind t een beetje zielig om de hele tijd met mn dikke lens voor dr snuitje te gaan lopen zwaaien

1 opmerking:

Anoniem zei

Ha muis,

Je ziet er fantastisch uit. Ik wens je heel veel plezier in je nieuwe huis en hoop dat je niet bezwijkt onder alle liefde en knuffels! (waarmee ik natuurlijk niet bedoel dat je bij Marcel iets tekort kwam.....)

Groetjes,
Laura