woensdag, juni 03, 2009

Wandelen in de Kampina

eigenlijk zouden we met Jasper en Anke gaan fietsen, maar we moesten dan eerst nog een verloopstekkertje voor de verlichting op de fietsendrager... en door alle keukenperikelen was het er niet van gekomen om die de kopen.
Maar gelukkig vonden ze het niet erg om te gaan wandelen ipv fietsen. Ze hadden ook geweldig nieuws, ze gaan trouwen!!!! Gefeliciteerd!!! Weer een nieuwe bruiloft om naar toe te leven, anders vielen we toch een beetje in een gat :-)

Na een lekkere lunch vertrokken we naar de Kampina in de buurt bij Oisterwijk. We doen een wandeling rondom de huisvennen. Tegen alle verwachting in is het heerlijk rustig en het weer is ook prachtig.

er groeit veel Veenpluis tussen de vennen
Van zomer 2009


kijk die tortelduifjes eens
Van zomer 2009


we lopen te dict langs een koe en hij maakt opeens een schijnaanval richting Tom, doodeng! hard rennen we er vandoor. Het was natuurlijk gewoon toeval dat Tom een rood shirt aan had
Van zomer 2009

3 opmerkingen:

deplantings zei

En Tom, nog gevraagd van het potloden slijpen? ;-)

Tom zei

Er schijnt een protocol te zijn dat de "bewakers" van een stembureau elke 30 min de potloden moeten checken. Daarnaaast kan je natuurlijk altijd zelf vragen of ze het potloodje ff bijslijpen :)
Ook als je de punt breekt tijdens het stemmen staat er zelfs beschreven dat ze dan het potlood moeten slijpen zondat te kijken wat je gaat stemmen (iets met het stemformulier dichtvouwen en zo). Uitgebreid beschreven in allerlei regelementen dus! Het is nog zo gek niet dat stemmen met het rode potlood. Nostalgie alom!

deplantings zei

He, thanks! Ik ben weer een wijzer mens ;-)