maandag, juni 15, 2009

Vrijgezellenfeest Erik

Het is de periode van de vrijgezellenfeesten (pas nog die van Eduard) en dit weekend was er het vrijgezellenfeest van Erik. Zaterdag werd er verzameld in Zeist waarna we met zijn allen richting het oosten van het land trekken. Eerst wordt Erik in een roze vogelpak gehesen en we zijn op weg.
In Zelhem gaan we beginnen met de Highland games waar iedereen in kilts wordt gehesen. Het worden 2 teams, de rode kilts tegen groene kilts!
We beginnen met een boomstamrace:

Vervolgens worden er plakjes boomstam gezaagd (waarbij 1 zaag zo bot was, dat het eigenlijk een batlle was voor de goede zaag in plaats van een echte zaagwedstrijd).

Nog even een foto om aan te geven wat je onder kilt draagt!

Door naar het hamerslingeren, een beetje met een voorhamer zwaaien en hopen dat ie ver komt, als je maar op het goede moment los laat.

Volgende game is het boomstamwerpen. In dit geval werd het met een treinbiels gedaan, die zeker niet onder doet qua gewicht! Pittig stammetje om te werpen, het is.

Na de Highland games gaan we door naar de camping in Ruurlo. Pittoresque family camping die van alle gemakken is voorzien. We hebben een heel veld voor ons zelf en alle tentjes worden opgezet. Het lijkt meteen een mini festival, helemaal ook omdat we onze eigen tap bij ons hebben en er druk gejongleerd wordt. Ook wordt er helemaal los gegaan op ballonnen beesten maken. Branko is normaal als de dood voor ballonnen. Het begon ook met een beetje van die ballonnenbeesten naar hem te gooien, maar na een tijdje durvde hij ze toch aan te pakken en heel voorzichtig er een op te blazen. Tot het moment dat hij zelf hondjes en hoeden ging maken! Ongelooflijk, genezen van ballonnen fobie (of had ie genoeg bier op zodat ie zijn fobie vergat?)

Na uitgebreid geBBQed te hebben gaan we naar Reurpop waar onder andere (jeugdnostalgie) de WC experience en Fragment optreden. Hier een foto van de WC Experience:

We sluiten af met een mosterd gevecht waar hier een beetje de gevolgen van te zien zijn. Uiteindelijk waren er twee mosterdmannen en konden we naar de camping lopen.

De camping was wel een beetje ver weg dus anderhalf uur later waren we er waarna iedereen uitgeput in coma viel. De volgende morgen begon het zachtjes te regenen dus was het snel tenten afbreken met ietwat brakke koppen en een snel maar goed ontbijtje (met eieren en koffie!). Het feest zit er op en iedereen vertrekt naar zijn deel van NL door de inmiddels stromende regen!

Geen opmerkingen: