woensdag, augustus 08, 2007

vakantie zwitserland dag 11: zware wandeling naar brittannia hutte

Het is prachtig weer en we gaan naar Saas Fee om te wandelen naar de brittanahutte. We gaan omhoog met de kabelbaan naar station plattjen. vanaf daar moeten we een eng rotspad over. Tom struikelt en breekt een stok. Eefje vindt het idee dat Toms kunnen vallen en stokken kunnen breken zo beangstigend dat ze niet meer verder durft. Toch overwinnen we het rotspad en we klimmen verder over een eng richelpad. De richel is hierendaar gezekerd, als er echt nare schuine passages komen keren we om, het wordt te gek. Terug bij het kabelstation blijkt het smiddags dicht te zijn. We moeten nog een uur boven rondhangen, lunchen en foto's maken voor we naar beneden kunnen.
Als we dan weer beneden zijn shoppen we een beetje in de winkeltjes van Saas Fee. Tom koopt nieuwe stokken, met het logo van wallis erop, en een mammoet shirt. Eefje heeft wat moeite met het vinden van souvenirs.
Op de camping duiken we weer lekker in het zwembad en schrijven we eindelijk de kaarten, waarvoor we weer naar huis moeten bellen omdat we de adressen kwijt zijn.




Geen opmerkingen: