vrijdag, augustus 10, 2007

Schilderen



Deze zomer staat in het teken van het schilderen van het huis (kozijnen ed buiten). Nu is de zomer ons tot op heden niet geweldig droog gezind maar uiteindelijk wordt er het en der toch geschilderd.
Het idee was in de warme droge zomerperiode lekker in een paar weken in de avonduren (als het nog lang licht is) te schuren schilderen en schuren schilderen. Gewoon lekker avond 1 wat schuren, avond2 wat schoonmaken en avond 3 wat schilderen en dat blijven herhalen tot het huis af is. Misschien een weekendje tijd er aan besteden maar dat was het wel. Nu is het eigenlijk geen enkel moment zo lang droog geweest dat je lekker door kon gaan, dus moesten we wel een goed weekend lang schilderen, dat was behoorlijk afmattend en af en toe een avondje maar dan wel helemaal afgeschilderd en wel zodat het daarna weer kon gaan regenen.

Anyway het einde is in zicht want de kozijnen zijn af. Alleen de dakkapel aan de achterkant moet nog. Als dat het enige is, hebben we het tot nu lekker gedaan. Vandaag dakkapel schilderen zit er ook niet in, want het miezert weer.
In dit verhaal vind je een impressie van onze schilder activiteiten. We hebben ook her en der wat strips vervangen en een nieuwe bel en brievenbus geïnstalleerd, dus alles ziet er echt weer tip top en strak uit! Nu nog een droog weekend afwachten voor het schilderen van de dakkapel (misschien nog voor de nieuwe komt die op de voorkant van het huis komt te staan: 26 september!!!).

Geen opmerkingen: