zondag, juli 06, 2008

Buitenmuis

Muis is deze week voor het eerst naar buiten geweest!
De eerste keer vond ze het best eng, maar na een paar keer werd ze steeds brutaler.
Ze vind het heerlijk om aan de plantjes te knagen en vliegjes te vangen. Als ze achter mn stokrozen verscholen zit, voelt ze zich helemaal een stoere tijger.
We proberen haar te leren dat ze niet over de schutting naar de buren mag, maar eigenlijk is dat onbegonnen werk. Het is heel moeilijk continu alert en consequent te zijn.... opvoeden is niks voor mij, dat zie ik al wel.




















Hier ligt ze lekker voor de peperplantjes:














Ook lastig is het om muis te leren dat ze alleen naar buiten mag als het ons uitkomt.
Als we bijna weg gaan, moet ze maar binnen blijven. Dat vindt ze niet leuk en ze zet het dan op een lengelig langgerekt miauwen, terwijl ze tegen de buitendeur aanstaat.


Posted by Picasa
Hier zie je hoe eindelijk mn stokrozen er een beetje mooi bij staan. Verder is in de tuin alles aangeknaagd, hetzij door slakken, rupsen of Muis.






















1 opmerking:

Anoniem zei

Hé Muisie
Heb jij ff mazzel dat je lekker naar buiten mag. Gedraag je jezelf een beetje? Met dat gespring over de schutting van je.Je staat weer puik op de foto. Hier op de boot hang je aan de muur met de geweldige creatie van Eveliene. Muis...zit lekker thuis. Zo ben je er straks toch een beetje bij als de trossen los gaan.Tot mails en geef Tom en Eveliene maar weer een dikke kroel van ons. doei doei Mars en As