zondag, juli 06, 2008

Bye bye Bensje

Afgelopen dinsdag moest Bensje weg voor een grote beurt... maar ze mocht daarna niet meer met ons mee naar huis... ze werd ingenomen door de leasemaatschappij! Er was iets mis met de versnellingsbak en de leasemaatschappij wilde de kosten niet meer betalen aangezien het contract bijna afliep.

Zo'n onverwacht afscheid valt natuurlijk altijd zwaar. Zoveel leuke dingen met r meegemaakt.... naar Ijsland, Italie, Schotland met r geweest. We hebben een fijne tijd met r gehad!
Hier staat ze op de parkeerplaats bij de dealer, als je goed kijkt zie je een traan bij haar koplamp :-)




















In afwachting van onze nieuwe auto hebben we nu een voorloopauto gekregen van de leasemaatschappij : een Hyundai Tucson. We noemen 'm Tucs, of ook wel Tucs de Tank. Want het is een enorme bak. Op zich is onze nieuwe Tiguan wel net zo groot, maar hij oogt veel subtieler... Tucs is enorm en plastic en een echte SUV.
We wilden Tux, onxe Linux-pinguinknuffel op de hoedenplank zetten... maar je ziet m niet want hij heeft geblindeerde ramen, grrr. De pinguin zit nu in een zijraampje geprakt en kan zo toch nog wat zien.
Daarnaast zuipt Tucs enorm benzine. Ook vervelend, omdat we onze nieuwe auto juist ook hebben gekozen om zn zuinigheid! Eigenlijk hadden we Tucs op principiele gronden moeten weigeren.... maar ja, een vegetarier in een Hummer is altijd nog beter dan een vleeseter in een Prius zullen we maar zeggen.

Posted by Picasa

1 opmerking:

Anoniem zei

… you have a very nice Site - Please visit my Webpage unter Butzelnews Thanks and Greetings from Germany