maandag, juli 28, 2008

Onder het scherm

Afgelopen weekend leek wel een vakantie week. We hebben zo veel gedaan en het weer was super. Voordat hier de hele weblog vol komt te staan met foto's en verhalen, is er vandaag ook ons nieuwe zonnescherm gemonteerd. Even snel de foto's want vanaf nu zitten we er lekker bij in deze hitte. Vanmorgen regende het pijpenstelen maar gelukkig kwamen ze vanmiddag pas monteren. Toen was het in ieder geval al droog en eigenlijk al gewoon heet. De zon scheen nog net niet.
Het oude scherm is weggehaald. Ze stonden wel even te kijken. Volgens de zonnescherm-mannen zag je die niet veel meer. Hij was dus echt oud! :)
De boel afgevoerd en daarna meten en boren en doen! En jawel om klokslag 4 uur vanmiddag was het zo ver: een druk op de afstandsbediening en daar ging ie! Helemaal uit en wat denk je, daar kwam ook gelijk de zon! Wat een timing zeg ik. Nu is het heerlijk toeven hier in de schaduw onder ons scherm. Wat een koelte wat een relaxedheid :)
Om jullie vast even te teasen wat fototjes (snel genomen met de kleine digi, straks nog met de grote om het hele scherm er op te krijgen, de kleine digi heeft niet zo'n grote hoek).

Geen opmerkingen: