zondag, juli 27, 2008

kano in de biesbosch

Het weekend kan niet op. De zondag is kano-dag! Jasper en Anke zijn om 11 u. bij ons om naar de biesbosch te gaan. We hebben kano's gereserveerd om lekker van 12 tot 2 op het water te dobberen. Ze hebben allerlei soorten kano's aldaar. We hebben 2 2-persoons kano's om een leuk rondje te gaan maken. We krijgen een kaartje mee van de watertjes en een beschrijving richting de beverburcht. Dat willen we wel eens zien!
Het varen is ontzettend leuk! We peddelen over kleine slootjes en onder nauwe bruggetjes. Het weer is geweldig en de natuur super, wat wil je nog meer. Het ziet er gewoon enorm sportief en soepel uit hoor dat kano-varen!
Nog even en we zijn profi kano-vaarders als we dit vaker gaan doen. We schieten over het water en komen ook een stukje over het o zo drukke wantij! Lekker langs de kant varend komen we een leuk scholekster tegen en zien we de beverburcht.

Eenmaal terug dobberen we voor de kade nog wat en komt er een jong ondeugend eendje langs. Het is helemaal leuk foto's maken vanuit een kano!
En dat kano varen niet helemaal makkelijk is getuigde de volgende foto dan wel. Beetje poseren voor de camera en ondertussen vrolijk het riet in varen! :)

Geen opmerkingen: