dinsdag, november 11, 2008

Nieuwe Muizenissen

Muis heeft het nog steeds lekker naar haar zin bij ons!
Ze kan zo mooi zitten als dame, echt poserend als een model. Het is gewoon moeilijk om slechte foto's van muis te maken. Ze zat vanmiddag zo heerlijk in het zonnetje op hoek van het dressoir, pootjes dicht naastelkaar, staartje eromheen. deze foto's zijn gewoon zzo gemaakt zonder verder te bewerken, moeilijk te geloven gewoon.. wat een getalenteerde kat hebben we toch, we zouden geld met 'r kunnen verdienen :-)

Van Muis


Maar als dan de camera een paar keer knipt dan gaat ze toch ietwat geirriteerd kijken.. maar ook dat levert leuke plaatjes op!

Van Muis


Vorige week hebben we een paar grote dozen gehaald om wat oude boeken in te doen. Door omstandigheden staan die echter nog steeds ongebruikt in de woonkamer... nou ja, ongebruikt.... Muis doet niets liever dan in en uit de dozen springen, of met haar poot door de gaatjes wroeten. Als we dan ook nog een veer in de doos legen is ze helemaal niet meer te houden. Eigenlijk is een doos een soort stevige krant die handig rechtop blijft staan!

Van Muis


Nu het hard waait en koud is wil ze minder graag en minder lang naar buiten. Wat ze wel heel graag doet is in de vensterbank zitten en naar de vogeltjes kijken. We hebben lekker veel nootjes en vetbollen opgehangen voor de vogels. Soms wordt muis zo enthousiast dat ze mekkerend rechtop tegen het glas gaat staan!
En als de verwarming aan is, wordt de vensterbank ook lekker warm en is het nog veel fijner om daar te liggen.
Van Muis


Vorige week hebben we geprobeerd haar nageltjes te knippen, gewoon terwijl ze sliep steeds een pootje pakken. Het duurdr even voor we alle nageltjes gehad hadden. We durfden niet teveel tegelijk af te knippen... dan maar over een paar weken nog een keer.

1 opmerking:

Sabrina zei

wat een prachtige foto die eerste. De rest is ook erg leuk, maar die eerste is super. Leuk om te lezen de verhalen van muis en heel herkenbaar alle muizenissen ;-)