zondag, augustus 31, 2008

Muizenissen

Muis is het hele weekend lekker veel buiten geweest. Ze durft alleen niet meer in de buurt van het water te komen; ze blijft in de buurt van het terras. Ze snuffelt een beetje aan de tuinmeubels en knabbelt op een plant. Ze lijkt er enorm van te genieten.



Hier nog wat muisobservaties van de laatste tijd:
Muis haar vorige baasjes zeiden dat ze alleen brokjes at en verder bijvoorbeeld nooit kaas. Nou, muis eet nu wel kaas! De dag na tom's feestje heeft ze alle stukjes kaas die van tafel waren gevallen opgegeten! Als we haar nu een stukje geven begint ze er smaakvol van te eten!



Muis haar vorige baasjes zeiden ook dat je haar niet echt kon lokken met een doosje snoepjes omdat ze die toch vaak liet liggen en pas later op at. Maar de kaassnoepjes en dentabits van whiskas zijn zo lekker dat ze echt aan komt gerend als je met het doosje schudt! Ze schrokt ze ook meteen op!

En ze heeft ook een borrelnootje gegeten! Eerst snuffelde ze alleen wat aan mn bakje nootjes ... ik dacht:laat maar, ze eet ze toch niet op, maar toon ineens "crunch crunch" had ze er een te pakken! Toch maar even ingegrepen want das niet heel goed voor 'r (ach, voor mij ook niet).




Muis is dol op het bed verschonen. Als we schone lakens op bed leggen, probeert ze eronder door te rennen. Ze zet een hele hoge rug op en maakt zijwaartse sprongen over het bed. Raar beest!



Muis kan verticaal over de bank lopen: als ze flink aan het draven is door het huis maakt ze een rare draai in de lucht en loopt ze een paar passen verticaal over de achterkant van de bank voordat ze de trap op spurt.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Dit geloof je ook weer niet! haha Muis aan de kaas.(heet ze niet voor niets Muis);0) Wat een gave foto van Muis voor de schutting zeg... Door dat lekkere buitenleven bij jullie gaat t mischien nog gekker worden met alles wat ze opsmukkelt. Die rare bokkesprongen komen me bekent voor als ze in dolle bui is. Een leven als een prins, die muis, daar bij jullie. xx Mars en As

Sabrina zei

He hallo,

Wat leuk dat muis nu alles eet, voor jullie zelf wat lastiger, maar voor muis een feest. Heeft Tom een zielsverwant gevonden qua kaas ;-)