vrijdag, september 17, 2010

Mijn dagindeling

Deze week moest mijn papa weer gaan werken en ben ik overdag alleen met mama geweest. Ookal ben ik nog maar amper 4 weken oud, mama en ik hebben al een beetje een ritme van wat we zoal doen overdag!
's ochtends vroeg als pap naar zn werk gaat wil ik eerst drinken bij mama in bed. Daarna kruipen we gewoon nog even in bed om verder te slapen! Dan gaat mama douchen en ontbijten en een beetje opruimen totdat ik weer wakker word. Ik krijg dan mijn kattewasje op de commode( ik ga alleen in badje als papa er ook is) en ik krijg mijn schone kleertjes aan voor die dag. Op de commode kijk ik altijd graag naar de oranje leeuw en het luipaard, mijn grote commode-vriendjes!
Van Blog

Daarna mag ik weer lekker drinken bij mama, we liggen dan lekker samen op het grote bed en gaan daar lekker nog even kroelen en spelen.
Van Blog
Dan is het weer tijd voor mij om te gaan slapen in mijn mooie wieg. Mama heeft deze inmiddels op mijn kamertje gereden en er een lekker warme kruik in gelegd zodat ik niet in een koud bed hoef. Ik lig graag scheef in de wieg, of diagonaal, dat heb ik van mijn mama!
Van Blog
Mama gaat een boterham eten en nog even uitrusten. Als we dan allebei weer wakker zijn gaan we lekker even wandelen in de wagen, als het niet te hard regent natuurlijk!
Van Blog

Als we terugkomen is papa er alweer bijna. Meestal begint dan mijn huiluurtje! Ik mag dan even beneden zitten bij mama, die lekker met me gaat kroelen.
Van Blog
Als papa dan thuiskomt gaat hij me verder troosten en gaat hij me voorlezen, totdat ik uiteindelijk echt in slaap val! Het einde van een vermoeiende dag!
Van Blog


3 opmerkingen:

Karel zei

Hallo samen.
ga zo door en jonas is vlug groot!
Groeten.
P.& K.

Anoniem zei

Hoi Tom en Eveliene!
Wat een leuke foto's, dat ziet er gezellig uit !!
En gauw weer tot ziens op woensdag !!Groetjes, oma Lenie.

Jantien zei

Hai Jonas! Wat heb jij het toch fijn, zo bij mama. En dan 's avonds bij papa ook natuurlijk! Leuk hoor!
Groetjes aan je pap en mam!