maandag, september 19, 2011

Dolomieten & Iseo: aardpiramides

Wij zijn ook dol op geologische verschijnselen.. die willen we ook altijd graag bekijken. Op 20 min rijden van de camping liggen de aardpiramides van het bergdorpje Zone. We hebben al heel wat aardpiramides gezien in de alpen en in Amerika, dus op zich is er niks nieuws onder de zon.
Maar voor Jonas zijn het wel zn eerste aardpiramides natuurlijk!

Van Blog


Er is een route uitgezet die langs de aardpiramides leidt. We lopen m met Jonas in de rugdrager. De eerste helft is heel steil naar beneden en de tweede helft is heel steil weer naar boven en dat terwijl het boven de dertig graden is. Maar goed, je hoort ons niet klagen over de felle zon!

Van Blog


Van Blog


Tijdens de wandeling komen we een Engels echtpaar tegen wat Jonas in zijn rugdrager echt geweldig vindt, verder is het vrij rustig op deze wandeling. Aan het eind van de wandeling drinken we wat bij het kioskje bij de parkeerplaats. Er is een soort kaarttoernooi gaande voor de bejaarde dorpsbewoners en een paar oude tandeloze mannetjes in vieze hemden bespreken uitgebreid dat ze vinden dat Eefje een knappe vrouw is die een mooi figuur heeft.. wat leuk toch dat ze dat gewoon kan verstaan!

Geen opmerkingen: