maandag, september 19, 2011

Dolomieten & Iseo: naar het Iseomeer

We vetrekken uit de Dolomieten naar het iseomeer op 2,5 uur rijden. Aanvakelijk wilden we naar Toscane of naar de Ligurische kust, maar we hebben niet zo'n zin om weer ver te rijden en het is nu overal mooi weer! 30 graden is voor ons warm genoeg!

Het even zoeken naar een acceptabele camping, we zoeken er eentje met gras waar Jonas een beetje doorheen kan stappen/kruipen. Nou dat vinden, de campingeigenaar van camping Iseo heeft een obsessie met zijn gras. We mogen de tent maar 4 dagen op 1 plek neer zetten want dat is slecht voor het gras. Nou ja in elk geval is er mooi schoon sanitair en een fijne plek om Jonas te verschonen en te wassen. En we hebben een leuk strandje aan het meer met een prachtig uitzicht. Het is alleen wel een kiezelstrandje, maar dat mag de pret niet drukken.

Jonas kan lekker spelen in de brandig. Er staat een koele wind en soms zijn er best hoge golfjes. Ook de eenden vindt hij heel leuk, hij weest naar ze en roept dan aakAaak aak!
Van Blog


Van Blog


Na het zwemmen krijgt Jonas lekker zijn Nijntje baadcape aan en kan hij lekker even opdrogen op het gras. Hij heeft dan enorme honger en schrokt zo 2 koekjes naar binnen.
Van Blog

Geen opmerkingen: